Tuesday, January 11, 2011

Internet Connection lembs...

baru cadang lunch hour ni nak buat lawatan ke blog member2..

tapi sgt sedey sbb line internet kat opis den ni lembs semacam jek..

dah tu kat opis ni takde mozzila.. guna IE...

bila bukak page kawan2.. kuar gamba tapi satu entry pun den tak nampak

tension tul..

sempat la jengah few blogs ... haishh..

kenapa eik.. asal kat opis je den takde mood?




p/s: dia suh berhenti kerja kot? lalalala giler.. nak mkn apa kalu tak kojer kaseh oii..

17 comments:

kakcik said...

Kalau di pejabat, memang banyak pantang larang - 'boleh pandang2, jangan peygang2...' hehehe... :)

Kaseh said...

kakcik : haha masalahnya kan kak..hari2 ada masalah M kt opis ni..heheh

Dee said...

hihihi..download je mozilla free..

atty's said...

saje lah tu ..suh keje kuat2..

Amy said...

Hello Babe!!
Alahai akhirnya sempena tahun baru ko aktifkan jgk blog ko erh! Miss u babe! Keep it up ok..Aku skrg ni on n off berblogging sbb dapor jarang berasap pastu aku pon malas nak update blog. InsyaAllah da selesai perkara2 dlm rumah ni aku akan kembali aktif mcm ko ehehehe...Weh! ko xde acc facebook kah?? Kalo ade add me erh. Ko carik name amy schwenke ok..

Take care beb!!

**Diet2 cane? Jom buat contest hikhik..tp xpe hadiah la sbb aku jauuuuh! =)

Kaseh said...

Dee : nati nak try donload gak Mozilla.. leceh giler IE ni..



kakty : hehee betul tu kak..mmg suh rajin keja la tuh..

Kaseh said...

amy : aku baru nak menjinak2kan diri balik ngan blog ni..taun lepas mmg taun malas bg aku... aku baru je bukak acct FB semlm..ko cam tau2 jek,,haha nati aku carik ko eh..miss u la beb..bile balik mesia lgi ni?

lily lotus said...

sis, i rasa it's time for u to jadi bos kot :)

Kaseh said...

lilyy : uwaaa sis pun rasa camtuh kan..entah bila la tuh nak jd bigboss ni..hehehe

h4ni3 said...

tuka... cari keje kat tempat lain
errr.. tempat yang... keje sikit, gaji baaaaanyak! hehehe

Kaseh said...

hanie : haaa apply pat yu eh..jadi asst yu pun jadikla..haha..keje sikit..gajiii bykkkk kan bos kan kan :P

sekamar rindu said...

salam....

lembab tu dah biasa laa....

Kaseh said...

sekamar rindu : kali ni punya lembab luar biasa sket..hehe lama giler loading

mummysyafie said...

berukben apa dear? kat opis celcom pun sumtimes lembab..nak tunggu upload blog bukan main lama

Mimy Hamid said...

aku ni walu keje co telco tp internet lembap jugak...dah la segala benda kena blocck....sbb tu aku baca kat umah je..cool sket

Kaseh said...

mummyshafie : berukband celcom ..tu la sakit ati jek bila lembab..



mimy: kat umah mmg aman babe tapi ko ada masa ke nak layan malam2 blog ni.. harus ko layan megat lagi besh..hehe

Amy said...

Aku rindu ko gak. Tuari aku tnya adik ko yg ko ade fb ke tak..jwbnya die kata ko xde fb hukhuk..akhirnya ko bukak jgn acc fb kan..nnt add aku ye beb..

Aku xtau lg tahun ni balik ke idak Msia..Kami duk reno apartment jd duit byk kuar la beb dr msuk..InsyaAllah kalo ade rezeki balik la kalo dak tahun dpn kot..