Friday, January 21, 2011

Ujibakat AF9 - sedap suara budak ni

ok video ni dapat thru LazyF.. dia share kat facebook semlm

so nak share ngn korang semua...

siyesss sedap suara budak nih...

sebenarnya den sukaaaaaaa lagu ni.. ada kena mengena ngan taman dihati den ni haa..

meh layans...


12 comments:

atty's said...

alor ..kat pc opis .pc kty bisu ..tade speaker..kena tgk balik rumah kang

Dee said...

blk nti dee dgr..kt opis x best..hihihi..

kakcik said...

Tak nampak apa2... :(

ieda said...

alaaaaaaaaa mencikk !!
x leh tgk you tube dah kena band .. adehhhhhhhhh
balik kang akak tgk heheheh

Iena said...

sedap erk??? entah la yer...
aku buta seni nok!
hahahahhaaa...

maira said...

tone suara dia sedap, tapi belum cukup teruji kekuatan vokal dia dengan lagu tu...

Kaseh said...

kakty: wakakakak kita serupa..pc kat opis den pun bisu.. :P




Dee: dgr tau..kaseh buh je kat sini padahal sendiri pun takleh dgr..haha semlm je dgr kat umah..




kakcik: mmg gelap kak..ntahnaper ntah dia buat video lam gelap...






kakieda: haha tgk kat umah je nati kak..




Iena: ko memang...hahah




Maira: suka kat lagu dia sebenornya hehehhe

Daddy Ziyyad said...

Saya tak layan AF.
Ianya lagha ...

Hahahahhaa..

Chik Att said...

tengok Af time Mawi dulu saja ...

La ni dah tak layan ... banyak sangat rncangan realiti ni .... jadi muak

mummysyafie said...

dah start ujibakat ke erkk??

DrSinga said...

ingatkan dah bungkus AF ni!!
ada lagi ek?

Lazyf said...

Lazyf Zeeza LIKE THIS...hehe