Wednesday, January 12, 2011

Teringin Ceasar Salad ..

lagi beberapa minit nak kuar lunch..



tekak mat saleh den ni teringin nak mkn ceasar salad..

last makan arituh bulan 12, masa tu terbaca entry Posh g makan ceasar salad kat Kenny Rogers terus den terliur... zasss ke kenny rogers Kajang.. makan la den sorang..


mmg sedap ceaser salad kat kenny tu tapi dressing dia byk noo..anyway portion mmg sgt besar..tak terabeh pun salad tu arituh..

overall kalori ok kot..except for the ceasar dressing ngan GLASS besor tuh.. haha yea yea mkn salad tapi minum order iceblended.. camne ko diet kaseh? :P

yaa saya tahu saya gagal tang air tuh.. ala tu bulan lepas.. start nu year ni tak buat pangai camtuh dah..

and skang ni..saya teringinnn sgt nak ceasar salad... kat mana nak carik kat nilai ni?

takkan nak balik kajang semata2 nak g Kenny ROgers ..haishh..

13 comments:

kakcik said...

Kena buat sendiri, kot! :)

Cik Wanie said...

nyum nyum,
smlm br lps terjah KR,
tue pun mkn ngn mama...

nyum nyum nyum nyum

Kaseh said...

kakcik : haisshh kak..takleh makan salu ceasar salad ni kak..makin gomok kaseh kang...lalalala


wanie baby: waaa dah mkn eik semlm.. akak nk g gak la kang..hehe..

Dee said...

buat sendirilah sis..ok gak kan..

Kaseh said...

dee : tu la rasanya mmg kena buat sendiri kan..natila carik dressing dia kat tesco..hehe

ieda said...

wow .. time2 lapor nie .. sedap layan nie dikk ;)

Kaseh said...

kak ieda: akakkkk dah ok ke jari tu? hehe ni citer siang tadi kak..mmg tgh lapor pastu teringin sgt.tapi tak dapat pun..hehe

Mia-Ina said...

buat sendiri pun boleh tue..tp pernah rs di kenny..mmg byk mayo dia

Mimy Hamid said...

aku suka caesar salad coffe bean...pun sedap gak...huhuhu tetiba teringat

Kaseh said...

Mia : bukan akak taknak wat sendiri tapi malas nk g beli dressing ceasar tu.. bkn leh makan salu..gumuk nati hehe



mimy: aku tak penah try lagi kat coffee bean..nati nak try la.. kita dating nak nati..

Lara D'yuni said...

wah... sedap nya tengok... teringin lak rasa... ish3

masviona said...

mas pun suke caesar salad kenny rogers nih kaseh.....best kan...:)

Kaseh said...

lara : mmg yummy dik oiii..



Masviona : sedap kan..aiseyy tetiba teringin dah ni..adeh..