Friday, January 28, 2011

PENTING NI!!

saya baru lepas jengah blog Diana, ada budak kena culik!!

ni saya ada copy paste dari blog D ...

``Ni komen yang aku dapat tadi.
Aku tengah makan dengan Redza now ni, Redza ada bagitau yang Cik Mas (van driver) bagitau dia ada budak kena culik.

Elok-elok je tengah sembang aku tengok komen ni masuk. Meremang bulu roma kejap.
Not sure kejadian ni kat mana but please hafal no plat keta ni and call Mr Rashid.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone


--------------------------------------------------------------------------------

From: Sofia Atirah
Date: Thu, 27 Jan 2011 22:13:37 -0800 (PST)
To:
Subject: [walk on wings, tread in air] New comment on I will love you forever.


Sofia Atirah has left a new comment on your post "I will love you forever":

Salam Kak D....Minta tolong paparkan dalam blog akak, boleh?
friend of friend info : Sila sebarkan sekiranya nampak kereta myvi putih bernombor WUS948 dipandu oleh seorang lelaki berambut panjang atau seorang wanita bertudung sila hubungi rashid 0196267828. Suspek telah melarikan anak pompuan beliau berumur 1 tahun dari nursery baru sebentar tadi.



edited : insiden ni berlaku kat area puchong.. baby tu ada dalam kereta tu rupanyaa..
latest news... si penculik dah kena tangkap and bayi tu dah kena juall ya allah :(

lagi latest: semua ni scam semata2.. ya allah ya tuhanku..kau tolongla ajar sikit culprit yg bawak fitnah ni.. boleh pulak bawak main2 hal culik2 ni haishh..


24 comments:

atty's said...

meremang bulu roma..andai terjadi pada kita.

semoga baby tu dpt bersatu bersama family nya balik amin

Daddy Ziyyad said...

mari kita uar uar kannya

Farra Dhelina said...

hah dh kena jual?? %&$^&%*&^(* betul!!

Dee said...

ada lagi latest..katanya kes rebut anak..bercerai..wallahualam..tgk jelah berita nti yg mana satu betul..

h4ni3 said...

ya Allah..
harap2 masih dapat temui kepada sape baby tu dijual

kalau aku dapat la orang tu, aku kerat 80!!

yannalayola said...

ishhhh..... siap dah kena jual pulak.. aper kes???


new n3
BEN ASHAARI BLOG

Captain said...

kasihan ibu yg ini,,,mugax tabahkan hati..

Dinas Aldi said...

astaghafirullah..semoga Allah melindungi anak tu..

ieda said...

ya allah betul ke nie dikk
ishhh bahaya nyer .. apa sebenarnya yg terjadi ??
harap bb tuu selamatlahhh .. huhuh

sue said...

Eiii..mcm2 hal la sekarang ni..Tu la sue pun terkejut gak td bila tgk kak D up n3 mcm tu...

sekamar rindu said...

salam....

bila orang dah jadi bahan dagangan....dunia kembali ke zaman jahilliyah...

eyna azmi said...

dah dapat ke ababy tu ..ina pun ada dapat berita nie semalam ....

Kaseh said...

kakty: kaseh masa mula2 baca pun meremang kak..terus terngat kat anak buah kat umah..

Kaseh said...

DaddyZIyyad : thanx beb..tapi macam tak sure lak berita ni betol ke idak..

Kaseh said...

farra: ha ahh dgr kata dah kena jual tapi jual ngan mak sendiri pulak.. ntahla pelik laa citer ni

Kaseh said...

Dee: tu la yg kaseh dgr gak.. pelik la manusia skang ni..main2 hal anak2 tau..

Kaseh said...

hanie: kau mmg akan kerat dorang punya sebab dgr citer kes ni antara laki bini jer..

Kaseh said...

yanna : dgr2 kena jual ngan mak sendiri.. wallahualam

Kaseh said...

captain: mmg kena tabah bg ibu2 yg lalui saat2 genting macam ni kan..

Kaseh said...

DInas: insyaALLAH.. moga dilindungi baby tuh.. taktau lagi citer sebnarnya ni..

Kaseh said...

kak ieda: awal2 semlm mmg citer dia kena culik kak..tapi dah petang semlm lak kecoh yg culik tu mak sendiri..ntahla kak

Kaseh said...

Sue: mmg kecoh la kan.. kat blog.. kat FB..

Kaseh said...

Sekamar rindu : betol sgt2..

Kaseh said...

eyna : rasanya dah dapat kot.. kaseh tunggu gak beritta kul 8 semlm tapi takde kuar apa2 pun..