Friday, January 28, 2011

nasi lemak sotong ...

Salam jumaat semua rakan2 blog ku yg tersyg.. alhamdulillah pjg umur jumaat ni kans.. hehe
pagi ni kat nilai cuaca agak sejuk..mendung jek.. nak ujan kot.. elokla kalau dia ujan pagi2 ni.. ptg2 kang jgnla ujan .. seksa den nak balik kang..

korang dah breakfast ke? saya baru je ngah layan horlicks ni ha.. tadi masa ondaway g ofis dah baham kuih 3 biji..

pastu tadi masa g beli kuih kat makcik area umah tu.. ternampak ada sorang aweks ni beli nasik lemak sambal sotong..siap tambah nasik lagi tuh.. haishh badan ko slim dikk..takpe la nak tambah2 nasi berlemak tuh.. masa dia dok mintak tu saya tkde rasa apa2 lagi tau..tapiiii masa makcik jual nasi tu mencedokk sambal sotonggg tuh. .. makaaaaaa

tanduk dalam kepala ni keluar perlahan2... haishh siyess nampak sedappp giler sambal sotong dierrr.. abeh..apa lagi la kans.. dan dan..

`makcik.. nak nasi lemak sambal sotong satu eh..``

yaaaa saya telah membungkus satu nasi lemak sotong pagi ni.. hahaha alahai.. sib baik kecik je bungkusan nasik tuh..


pic nasik lemak ni sy kidnap gugel.. sebab saya punya lum makan lagi..kang kul 10 baru nak mkn.. tapi lebih kurang camtuh la sambal dia.. mana la den tak terliur... jahat betol la nasik lemak ni kan...

korang breakfast apa pagi ni? hehe pasni bleh melawat blog kawan2 yg post pic makanan byk2.. takde den terliur dah nati.. :P


13 comments:

eyna azmi said...

kaseh jahatssssss..pagi pagi dah buat orang lapar ...morning ..nak p cari nasi lemak jugakkks...

Kaseh said...

eyna sayam.. kaseh tak jahat..sambal sotong tu yg jahitt..g marah dier..hehe

Kaseh said...

lerr jahitt lak aku type.. jahat lar...wakakaka

Ida chubby said...

terliur dibuatnye huhuhu...

kucingorengemok said...

sebelum hujan sediakan payung
sebelum kecur sediakan sotong

mama_iris said...

lama x msk sambal sotong mcm tu....hehhe...pagi nih makan nasi gak...nasi goreng...tp lom pukul 11 dh lapar...kalo breakfast roti pandai lak perut nih senyap.....

DrSinga said...

saya makan naget 4 ketul..
je..
kesian..
lapar dah..

h4ni3 said...

aitt... nasik lemak lagi????

bila nak start diet ni?
hehehehehe

Kaseh said...

idachubby : tau takperr.. mmg kecur pun tu yg gamble beli gak

Kaseh said...

kucingorengemuk : sotong suda masuk dalam perut.. :P

Kaseh said...

mam_iris: erm betul la..salu macam tu tau.. kenapa kalau mkn nasi belum tghari dah lapar balik? kena tanya doktor ni.

Kaseh said...

Drsinga: nugget jer? biar betoll

Kaseh said...

hanie : shhhhh.....diam2.. :P