Monday, January 10, 2011

Masih syg isteri pertama? WTF!

SILA BACA SINI DULU BARU TAU KENAPA DEN MENCARUTS DIBAWAH!


Bull**** la kans...WTF!

sayang la sgt.. kalau sayang dah tentu2 ko takkan sakitkan hati dia.. takkan kawen lain.. kau akan setia dengan dia.. tu baru dikatakan sayang...

ok fine ko diizinkan kawen lain.. 1st wife redha share kasih syg..pastu kalau bini baru ko tu tahu sedar diri takper gak.. nak cemburu mendanya..dah ko amek hak org..buat cara kongsi la der..
ni nak ngamuk2 cam org giler tak tentu fasal apa kes? toreh2 muka org lak.. ko yg amek laki org sedar diri la der..

haishh den lak yg panas ati baca berita ni.. cam mengong jek bila laki kata `masih sayang` wth semua tuh... bg den kalau syg dia takkan sakitkan ati bini dia awal2 lagi....

cuba ckp ngan den.. wife mana yg sanggup share laki? cuba cakap?

even org yg kawen ngan exwife or exhubby org lain pun ngaku abes2an yg suami/laki tu hak dia sorang.. tau lak takmo share.. awal2 pi amek hak org watper..

perghh..entry meradang dah ni..nyesal baca news tadi..hehehe..

12 comments:

sue said...

Sue pun emo gak baca news tu..macam hampeh ja...Syg dimulut ja...

Kaseh said...

sue : tau takper..sakit ati je baca kan..

seroja jingga said...

we have things in common..do email me..if u wish to talk...

lini_mohd@yahoo.com

life treated us so badly...but not always..only once :)

^^AnGGun^^ said...

sabo kak sabo...

Mia-Ina said...

mmg pns klu cite bab ni....geram pulak baca new nie..apa la smbungannya ye..kosmo x beli pulak today

Kaseh said...

seroja : thanx dear..talk to u later ok.. muashh..


angggun : dah cool sket ni..minum air sejuk tadi hehehe...

lovelywa said...

yang tak tahan bile pas madu dah tetak leh plak laki tu bawak lari madu dia..pastu siap nk selesaikan sendiri hal keluarga..amboiii banyak cantikkk??? igt tetak2 cam main masak2 ape?? padan muka si madu..

eh aku pun emo jugakk??

Kaseh said...

mia : sakit ati kan baca...baca kosmo online pun dah ckup dear..

lovelywa: haha releks.. emo tu biasa tu..kita kan pmpuan..harus emo dalam bab2 cenggini

rasp said...

rasa cam nak tetak2 je muka si madu atau lebih sesuai panggil racun je...
bior ko rasa sakit ke tak kena tetak tu...
mmg tak bleh blah le gini iskkkk...

Kaseh said...

rasp : betul tu..sis pun mmg pantang besar citer2 cenggini..org tak sedar diri camni mmg harus dia yg kena tetak..

Mimy Hamid said...

siot je statement..org laki biasalah beb...kena hati hati ngan mulut diorang ni

Kaseh said...

mimy: mulut manis badan binasa kan..ehehe.. aku takkan leh terima kalau lelaki ajak kawen kat siam..baru tau rupanya laki pmpuan yg kena toreh ni kawen kat siam tu..tanpa izin wife dia.. hampeh tul..