Wednesday, January 5, 2011

Maulana, Adira & Iwan AF8

cakk..

iklan jap.. ada sapa2 rindu budak2 ni..?
ni saje nak share gambo kazen den si Maulana, adira & iwan AF8 bersama2 ngan kakak, adik n anak buah si maulana ni ha..
lama dah keep pic ni.. baru nak upload sini.. ni masa dorang baru je abeh konsert final AF8.. astro bukak sesi lawatan family ke akademi.. so family bergambo sakan la dalam akademi masa nak jemput budak2 ni balik..


saje je iklan jap.. lalalala... tgh stress byk kojer nih..adeh..



p/s : rindu akademi fantasia lar... eheks..

2 comments:

Cik Wanie said...

wanie pun rindukan AF jugak,
huhuhuhu,
nak try masuklah...
hahahahha

Kaseh said...

Wanie : kalau wanie masuk akak support 110% woo...takper topap kedit byk2..hehe dah makin comel adik akak sorg ni..