Tuesday, January 11, 2011

Saya join GA by HEZE SUZE

1st Giveaway by HEZE SUZE



1ST GA BY HEZE SUZE

Yihaaaaaa!! dengan rasminye akak rasmikan 1ST GA BY HEZE SUZE yang akan berakhir pada 17.01.11 ye...oh seperti yang uols nampak..akak nak bagi kasut sejibik cam picta tu...but bergantung pada kaler ye uols...hehe sebab tu GA nie masanye pendek sajork huhu jom cekidot dot dot syarat2 nye

Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:-
  1. Cam bese haruss menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com & penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com
  2. Opkos kene wat 1 enty about this GA ye...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
  4. TAG 2 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.
  6. Undian akan dibuat melalui random.org ye harap maklum...
Very easy kan uols..apalaie jom pakat reramai memeriahkan lagik GA akak gonjeng nie mihahahahaha... :)

GUD LUCK !!!
________________________

yeeehaa buat pertama kali sy join GA, terasa macam ada luck je..hehe insyaALLAH..mana tau kot2 ada rezeki kan..

actually the reason sy join sebb the gifts mmg sy sgtt suka..simple n comfy wedges.. infact sy dah ada 4 haha..exactly the same design but diff colors.. wedges ni la sy dok pakai g keja..g jalan2, g kedai, g pasar(tipu ni tak penah g pasar) :P, g tgk wayang..hehe wpun dia takde brand name .. tapi sgt selesa utk menampung berat badanku ni dan sgt selesa dikakiku..

sila jgn closeup, kasut2 itu sudah lunyai :P


and yg pasti..sgt lawa..

hopefully dapat la hadiah ni.. leh pilih kaler lain lak..kan kan.. doakan la yer.. aminn..

okeh now kena TAG member... ermm sapa den nak TAG ni..

ok dengan sukacitanya sy nak TAG

1) Mimy Hamid

2) Noradzlina

3) Semua member2 yg syg saya lalalla ;P

ok g join pat.. kasut free tuh..


p/s: bismillahirohmannirrahim..fuhhh kiri...fuuhh kanan...amin..

4 comments:

^^AnGGun^^ said...

Gud Luck Sis!..hehe

Kaseh said...

anggun : thanx dear :)

Mimy Hamid said...

oh nama ku..ok aku cuba but yer..best ke kasut ni..ramai org pakai...ko smpi 4 koleksi...giler la

Kaseh said...

mimy : bg aku selesa la aku pakai.. selagi badan tak susut ni aku takleh nak pakai heals sgt.. badan aku takleh nak support je aku rasa hehe..dulu2 rajin la aku pakai heals.. tapi ko pakai apa pun lawa beb..siyess..