Thursday, January 27, 2011

nak badan cenggini boleh?


perghhh wpun den ni seorang perempuan...tapi tak salah kalau den admire badan pompuan lain kan.. tak semestinnya den ni les okay....
tapi kan.. siyess lawa derr badan si fasha sandha nihh... ngan lentiknya.. cer korang tgk.. boobs pun takde la besor noo..sedang2 elok.. pinggang.. montot... aduhai..
DEN NAK BADAN CENGGINI BOLEH???
pasni nak print kaler besorrr punya bg poster..pastu nak tampal kat bilik.. ala2 penyuntik semangat den nak kurus n seksi macam fasha sandha...
p/s: yaaaa saya tak suka perangai dia..tapi saya suka tgk badan dia.. haha..

14 comments:

atty's said...

Bila lah badan ku nak kembali seperti itu .huhuhuhuuhu

ieda said...

adehhh kalau seksi mcm nie .. x yah lahhh huhuhu
tapi kalau kurus dan sihat x cekci mcm nie ok :))

lovelywa said...

perghh gambo tak hagak2 ek si fasha sendat tuh..tp klau antara dua2 tuh..yg laki sure tak pilih fasha..yg lagik sorang tu lagik mantapss..besorrr weehhh..hehehe

en_me said...

rampingnyerr makk.. ehehe

maira said...

memang body idaman kalbu, bila la boleh dapat body cam dia nie huhu

Ugly duckling said...

Keciknya gambar! Tak puas den tgk. hehehe

Mimy Hamid said...

aku suka body jue aziz

Kaseh said...

kakty: nakkk tgk badan kakty dolu2 pleaseee...

Kaseh said...

kakieda : uishh idakla kaseh najk pakai seksi cenggini kak..tapi teringin nak badan lentik2 camni..hahaha

Kaseh said...

lovelywa: itula pasal kan.. menonjol jekk...

Kaseh said...

en_me : ramping plus lentik lagi tuh haha

Kaseh said...

maira: da lama kaseh idamkan.. tapi ntah bila la gamaknya..dalam mimpi pun tak penah nak dapat hehehhe

Kaseh said...

uglyduckling : tu la kans reen..akak pun tka puas tgk wakakakka...

Kaseh said...

mimy : lawo eh body dia..nati aku nak gugel gambo dia tgk seksi ke dak..heheh satu keja la kans gugel gambo pmpuan seksi..