Thursday, January 27, 2011

tak sedar diri lagi...

hari2 dok lalu lalang dpn menda ni..


tak gak insaf2 diri tu..


bila ntah nak sedar diri...


sekali lalu tgk ada menda bertenggek atas dia...


taktau nak rasa apa... marah? sakit hati? takut?





|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


apa disebalik comforter itu? momok?



kesian dia... jadi tpt sidai comforter pulak :( bila la agaknya tuan dia nak sedar diri dan gunakan dia sebaik mungkin... bilakahhhh???

kalau guna hari2....dah gerenti badanku macam Lisa Surihani...

pastu skang ni ada angan2 nak join KakiGym kat kajang nun..beria tepon tanya rate personal trainer dari taun lepas lagi.. tapi sampai laa tak join2...

pesanan utk diri sendiri...toksah nak ngader berpersonal trainer bagai.. ellip kat ghumah tu nak wat aper? gajah putih ke kaseh? uwaaa...marah derr...

korang ingat entry INI? nama entry tu pun semalam kan.. jadi..tinggal kenangan semalam la tuh.. haha.. takper2.. pasni den nak start balik....tolongla kuatkan semangattttt....puhlizzz..

nak tampal gambo seksi sapa utk jadi penyuntik semangat eik.. erm gambo Fahrin ahmad buleh?

14 comments:

kakcik said...

Kakcik dah tak ada lagi alat2 senaman ni dalam rumah - buat sakit mata dan hati. :)

Daddy Ziyyad said...

Fenomena biasa tu..

Alat senaman di rumah, last2 jadik tukun..hahahha..

Join lah Fitness First...byk cawangan...mmg akan rasa teruja nak bersenam bila tgk org lain bersenam, dan sebab dah bayarrrrr kan...heheh

Chik Att said...

mula2 beli semangat ...
lepas tu tuan naik ...
lepas tuan .... tuala naik , kain batik naikkkk ...

kucingorengemok said...

hello adey, kalau takmau pakai mari kasi sama saya... jual 2nd hand pun boleh, hihi :) (harga include comforter sekali lagi bagus)

rasp said...

slalu gitu lah sis..
memula semangat...
lepas tu semangat pun ke laut...
tapi rasanya kalo join gym memana ok gak..
ada gak daya pengeraknya...
"dah bayar kena pegi" gitu...

maira said...

go kaseh!!! dah ada elip kat rumah, boleh ber elip sambil tengok tv... sokongan padu untuk kaseh, chaiyok, chaiyok!! kadang2 kita kena cari x factor untuk bakar semangat... kawan2 sekeliling mainkan peranan gak... maira support kaseh, jom kita lose weight sesamer k :)

Mimy Hamid said...

kita serupaaaaaaaa...alat exercise aku sudah jadii penyidai baju

Kaseh said...

kakcik: akak macma tau2 je apa yg kaseh lalui selama ni.. sakit mata n sakit ati..hahah

Kaseh said...

Daddyziyyad : meh meh tolong byrkan membership kat FF bleh? heheh..jauhh arr dari kajang ni..

Kaseh said...

CHikAtt: umah kaseh ni dah nek pangkat sket.. comforter naikk...

Kaseh said...

KOG : takleh2..kalau kamu slim nati den jeless...takde geng dah pasni..mana ada `kucingorenkurus`.. tak sesuwaiiii

Kaseh said...

rasp : sis dah lamaaa nk g tau..dari last year lagi.. tapi tu la..asek dok tertangguh je..padahal tpt tu beshh..ada poco2...

Kaseh said...

Maira: nak tau tak..elip tu dah kat 3 thn tau... sangat jarang dibelai.. cuma skang ni da jadi mainan kanak2 kat umah nih haha..

Kaseh said...

mimy: sib baik aku ada geng.. wakakakaka