Thursday, January 27, 2011

Saje2 ...



Tahun 2009... masih baru di dunia blog..so entry pun ala kadar je.. baru 223 entries

Tahun 2010, hanya mampu buat 41 entries..

sebab? tekanan melanda diri.. so kemalasan ...

Tahun 2011, ada azam baru.. nak update diary ini sekerap yg boleh.. so skang ni dah 88 entries, agak2 kalau nak cukupkan 100 entries sebulan sempat tak? tolak entry yg ni ada lagi 11 ..ermm byk gak tuh.. haha


maafkan sy kerana tak dapat nak reply komen2 dan menjengah blog anda semua... line kat ofis menyakitkan hati.. natila malam karang sy khatamkan entry2 anda semua ya..



p/s: bilala kucing gemuk comel tu nak bertukar wajah jadi slim sket.. haishhh.






12 comments:

atty's said...

lepas ni leh jadik blogger tegar

maira said...

kaseh, 88 entry sebulan, kudos... memang suka baca blog kaseh, simple n ada point :)

rasp said...

insyaAllah boleh tu...
i loike itu tucing demoks and chomels...

mummysyafie said...

insyallah dear..keep on blogging taw.

Mimy Hamid said...

tahun 2010 mmg ko sonyap terussssss...menyerpii..nasib 2011 ada balik

Kaseh said...

kakty : erkk tak berapa nak tegar kot kak.. ikot mood tenggelam timbul gak ni.. awal2 tahun rajin la..sok dah tgh2.kemalasan pasti melanda..

Kaseh said...

Maira: alahaii tenkiu dear selalu singgah sini.. entry biasa2 je salu..kadang2 je ada point kadang2 sengal hahaha.. jgn boring ye..

Kaseh said...

rasp: kucinbg demoks mmg comell..but owner kucinbg demoks ni tak comelll waaa..nak kurus gakk

Kaseh said...

mummyshafie : insyaALLAH nor.. selagi ada mood..selagi jiwa tak sentap..selagi takde masalah..kaseh akan terus berblogging..

Kaseh said...

mimy: tahun 2010 tahun tak berapa nak besh bg aku.. lepas satu2 masalah dtg dl hidup aku..tapi takpe..org kata pengalaman hidup menjadikan kita matang kan.. skang ni aku nak maju kedepan.. takmo ingat kisah lampau dah..letih..

Anonymous said...

suka singgah sini ...

Kaseh said...

anon: thanks dear.