Monday, January 17, 2011

Monday blues

Salam..

morning all..

amacam monday morning ni? ada baik? dah bfast? mood okay? :P
biasala pas cuti 2 hari kan..sy lagi la.. cuti 4 hari... hari khamis MC, jumaat Besday YDPB N9, sabtu ahad mmg rest day.. so 4 ari la kans.. mau tak liat den nak g keja arinih..hehe.. tapi today kira bersemangat la jugak.. taktau la tghari kang.. :P demam da ok tapi batuk n selsema tk elok2 lagi.. sgt menyepoilkan mood tul.. soot soot idung sumbat....

pagi ni bfast kopi and seketul karipap.. tghari karang taktau nak lunch apa.. tak rajin nak bawak bekal tadi..semlm ada mkn nasi sikit wif kari daging..

harinih agak bersemangat pasal apa tau.. pasal entry dari Hanie... sy baru jgk kenal hanie ni, follow dah lama tapi baru2 ni je beramas mesra hehe tapi rasa macam dah lama giler kenal..sebab..beliau ni wpun seorg doctor tapi sgtttt humble n mesra alam.. even geng2 mereka pun besh.. ceria sokmo.. luv u la hanie..

hanie ni juruckp KeepSlim.. so korang mmg biasa nampak dia lam TV or paper.. eheh apa2 g jenguk blog beliau..

satu je nak bg semangat kat diri sendiri.. kalau org lain leh buat..takkan kita takleh buat...kans

oklah..takleh nak menceceh lama2.. kena amek semangat nak wat keja.. korang semua take care ok.. insyaALLAH ada masa free kang sy buat lawatan ke blog2 anda semua..

daaaa salam...

13 comments:

Cik Wanie said...

smlm plak birthday wanie,
eh silap birthday Sultan Kedah,
so kami cuti lah,
ari nie plak butik wanie cuti,
hihihihi:)

atty's said...

salam kaseh..kty pun ari ni cam lemau skit nak keroje

kty nak terjah blog hanie jugak lah .

rasp said...

isnin nie memang lemau lain macam skit hehehehe..

Farra Dhelina said...

oh tu lah, mmg kasi semangt kan kata2 dr hanie tu..haihh..ntah bila nk insap sy ni kak...huhuhuhu

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..siap2 ambek MC hari Kamis yerrrrr...hehehehe..
Dah sihat lom?

Hani tu kawan satu sekolah saya dulu masa form 4 -form 5. Yang bestnya, tak pernah bertegur sapa pun(rasanya), tapi boleh jadik geng bila berblog nih.. :)

sekamar rindu said...

salam...

biasalah selepas cuti sabtu, ahad.rasa mcm malas nak gi keje..tapi bila difikirkan tanggungjwb dan amanah yg dipikul tersukan juga dengan penuh semangat..

Kaseh said...

Wanie: butik cuti sebab owner bg cuti eh..lalalala...




kakty: hari isnin mmg lemau kan kak.. sib baik tadi kaseh mmg bz..so kejap je masa berlalu..



rasp: tu lar... tapi arinih ok sket..hehe



Farra: hanie da berjaya kan..kita pun bleh..bukan farra sorg..akak pun dah kelaut balik dah ni..



daddyZiyyad : la satu skolah ngan hanie ehh..no wonder la u all kamcing..tapi mmg besh la geng2 korang tu.. ngan KOG nyer..bujal nyer.. hanie..drsinga.. semua kepala besh2..ceria je bila baca blog korang tau..



Sekamar rindu: betul tu..pikirkan tgungjawab ngan gaji ujung bulan ni..tak keja betul2..tak ikhlas jadinya..gaji tak berkat..lalala :P

h4ni3 said...

uhukkk uhukkk uhukkkk
patut la masa kerja tadi asik tersedakkk jer
ahahaha
aisey, terharu ah baca entri ni.. sobss...

Kaseh said...

Hanie : lalala mau tisu ke beb? hehe entry ikhlas tu..really nice knowing u la dear..

Mimy Hamid said...

sempat ko pepagi blogging kan...aku terlewat ucap heheh

Kaseh said...

mimy: pagi sekali je aku leh buat entry...pastu da start bz konon2..hehe takper aku fhm..ko free memlm je..thanx beb amek masa singgah sini gak..

DrSinga said...

oh??
dia ada keluar kat tv jugak eh??
glemer seh...

Kaseh said...

Drsinga: haisshh aderrr.. hari2 kuar tb tu..hehe