Friday, January 7, 2011

TBL 3 - final result, wa menang beb.. :P


Salam..


TBL season 3 dah abeh last month, kali ni Ika yg organize.. and tuk pengetahuan korang..saya ada join..masa tu dalam mode takde masa and tak rajin nak update blog so tidaklah di war2kan di blog... anyway ni saje nak bgtau..


DEN DAPAT No 4!!


yeaahhh happy la jugak..wpun tak dapat top 3 still berbangga woo..


tapi secara terus terang nya..berat turun bukan sebab diet betul sgt pun..tapi saya sakit teruk last month.. asthma and demam berterusan.. so berat susut tapi badan besar serupa tu jugak.. lalala.. so ni la sebab sy meneruskan misi turunkan berat..sebab mmg boleh turun pun.. antara nak ngan taknak jer....


utk winner TBL3 ni..YEbbit.. tahniah babe.. cayalah.. 25% loss woo.. kalau la akak dapat turun berat 25%, cun woo akak ko ni dik..heheh..



WINNER


YEBBIT


TOTAL WEIGHT LOST : 25.26%


INITIAL WEIGHT OCT'10 : 85.80kg
FINAL WEIGHT DIS'10: 68.50kg
REDUCED : 17.30kg in three months!




2ND WINNER


SHADAZIZ 16.28%


3RD WINNER


CIK GENDUT 15.58%
tahniah utk semua pemenang ehh.. dgr cerita hadiah besh woo.. utk baca selanjutnya sila klik SINI
p/s: macam nak buat TBL season 4 je kan..apa kata anda?



5 comments:

atty's said...

tahniah utk para pemenang.
kty ni bila ar nak turunkan berat badan

b a m b a m ' s said...

wahhhh!congrats....cik aida nie x chechk result lagik..memang kena ketok ketampi ler agaknya!huhu

ieda said...

tahniahh dikk
diet jugak .. akak nie diet dah ke lauut huhuhuhu

noradzlina.kamdani said...

ha ha ha..lin mmg dh agak xmenang punyo

Kaseh said...

kakty : jom kak kita sama2 diet..hehe

Bambam : g cek pat...hehe

kak ieda: akak dah cun kak..byk gak akk turun dulu kan..jeles aii..hehe tapi jeles baik punya ni..

lin : hahah takper2..kita diet lagi..