Monday, January 11, 2010

Semalam kan....

Salam..

cakk.. lama tak sembang2 ngan korang kan.. ada entry pun tangkap muat je...sebenarnya byk citer nak share.. ala citer2 biasa je.. tapi lum ada masa nak menaip..keja berlambakk.. plus..MALAS <--- yg ni lebih sebenarnya..

tapi kan... ni ada citer yg takleh ditangguh2..hahahah...

korang nak tahu....


SEMALAM KAN.....



Kiter kan....




kiter......



ermmm.... alahai....




kiter......






ahaks... kiter EXERCISE!!!!!! hehehhe haa tu yg nak dibgtau.... sebab dah berkurun lama tak exercise... byk noo alasan taknak turun rumah bawah nak berexercise.. akhirnya..mama bawak naik crosstrainer ku ini... maka..semalamkan.. saya bersenam la konon2... tapi baru warming up jek.. ada la 5 minit.. tapi mengahnya sejam... dapat la turun 50kalori.. pastu dah makan chicken pie mama..naik balik 450 kalori..

Dgn berbaju tidur jek...ku bertungkus lumus exercise..hahaha muka kena blur..nati masuk TV naya...


ermm takper..konon2 semlm last mkn bukan2.. harinih akan start exercise giler2.. berat bukan main turun tapi makin naik.. mengah badan rasa..buruk dah rupa double chin..muka berjerawat..perut boroi... dah tak cun.. takleh jadi.. stres tgk rupa sendiri...

tu je nak citer.. tapi kan...korang jgn kutuk den balik pasni..sebab citer2 yg bakal kuar kat blog ni nati citer2 yg lepas2 tau..so byk adegan makan2.. tapi tika dan saat ini..den suda mula diet.... insyaALLAH... :P oh ya.. nati mmg nak on balik TBL blogger season 2. Nati den update okay..


p/s: sesungguhnya apa yg contestant TBL Asia buat tu..time dorang exercise tuh..sangattttt susah tau.. mmg letih giler.. hope semangat ku hingga ke akhirnya..korang doa2kan la eh..bg semangat ku kuat..

13 comments:

Lady Adreena said...

wah..bestnya dpat wat exercise..

Kaseh said...

lady adreena : haha tu la pasal..baru start semalam.. sampai ke harinih rasa sakit sendi2 pala lutut...

Ida chubby said...

ok la tu dah ada semangat nak eksesais...akak cepat2 update TBL blogger tu..berminat nih...99htn pon nak abih dah hehehe :)

adikmanje@ellyazarmilia said...

kaseh...akupun ada sekor menatang tu kat umah...yg pesen lama sket la..kawan kasi free...tapi alkisahnya...anak aku yg umo 3 tahun tu yg naik tiap2 malam...mama dia jeling2 manje je...hehehe

ieda said...

hehheh akak baru plan nak beli nieh dik ..
nampak menarik .. rasa x sabar nak guna .. huhuh beli punn idok layie ..

Mia-Ina said...

wah dah bermula exercise..tahniah kak..teruskan usaha...

gebu's fairy tales said...

bestnya ada ellip..elok akak buat! kalu tak..wa curik lu punya ellip nnt muahahahahha!

sue said...

Bagus..bagus..akak dah start buat exercise...and hapdet blog...
Lama sangat dah senyap blog akak tu...hee..hee..sue ni silent rider akak yg setia..haa..haaa

rasp said...

caiyok sis....
lagik cepat lah nanti u selim down...
bestnya...

atty's said...

sama2 kita berusaha kuruskan badan ..ehehhee.

Lady Adreena said...

kak kaseh..
sy baru perasan..
gmba kat sini cam dah kurus berbanding gmba dlm post akak yg promote baju2 min..~

tahniah kak..~

eynda said...

Kaseh...so cute la exercise dgn baju tido.....eynda pun kekadang pakai baju tido gak exercise hihi...tapi baju tido eynda berseluar :-p

Today eynda pun dah start kayuh ellip balik...chaiyokkk...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ok la eksesais pakai baju tido.sy eksesais terus tak pakai baju!haha mls la nanti melekit2:P