Monday, November 30, 2009

Thanx 4 showing some Love - Top Commentator

Salam..

Bulan ni bulan tak rajin update blog...tapi dalam pada tak rajin tuh.. ada gak la few entry saya buat.. sekadar cukup syarat jek bg blog tak kosong.. byk yg schedule entry n iklan2 yg tak membina..haha.. so kali ni saje gedik nak bg hadiah yg tak seberapa utk kawan2 yg rajin singgah n bg komen..

ikutkan hati tiap2 bulan nak bg hadiah...chehh mcm byk duit jek.. takdelaa..bukan adiah mahal2 pun.. saje je tanda ingatan kans.. tapi ada masa saya sibuk n tak sempat nak capture sapa2 yg dah komen byk2..anyway thanx a lot eh.. so utk pengomen tercanggih ni sila email den di

mydreamweight@yahoo.com


bersama detail anda utk claim hadiah yg tak seberapa dari saya... anda buleh pilih salah satu antara :

1) voucher jusco (RM10) - sertakan alamat senang den nak post voucher tuh
2) Topup Credit HP (RM10) - sertakan no tepon kalau nak den topupkan terus

yg bertuah adalah :

1) Sis_nita
2) Mia-Ina
3) Rasp
4) Dee
5) Mimy Hamid



sorry eh kali ni 5 org je den pilih..alaaa 1o hengget sorang jek..insyallah ada rezeki lebih bebila nati den bg semua..hehe next time ok... sayang korang semua..

11 comments:

rAtu saLju™ said...

tahniah untuk para pemenang...lalala~

Ms AiReEn MoHd said...

tahniah..aku tau kaseh sure baik..aik aku nampak sesuatu kat list ko..hehati kaseh ade org tu talam tu...hikhik...wakaka amboi mulut aku ni...laser lagik...tahmaih pada mimiy hamid...geng tuh....yg lain gak....nok huhuu lappy ko da tak gegar kan...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Tahniah uolzzz...
meriah dpt voucher JJ & top up lagik...
i loike!!!!
<<<< verangan macam aku yg menang !!!

sueanne said...

congrates kpd yg bertuah..heeeee..

lily lotus said...

bestnya diorang...hihi, pemurah betul kak kaseh ni

Dee said...

thx kaseh..pemurah sungguh..nti dee emelkan eh..

rasp said...

smoga murah rezki u kaseh...
and thx for the unexpected 'kemenangan' :)

Mia-Ina said...

tq so much kak....semoga kak kaseh terus berjaya mencapai matlamat & impian.......amin

*Miss Geli^ said...

darling,
i oledi got ur hadiah..tenkiu..love it!

ikiqzana said...

taniah la pada pemenang..

Mimy Hamid said...

eh aku ke???? hahahaa..br pasan...aku nak voucher jusco la...heheeh nnt aku mail..thank kaseh