Friday, November 20, 2009

Anugerah ALLAH yg diimpikan oleh setiap wanita

salam...

Saya terpanggil utk buat entry ni bila terbaca blog Seroja Jingga, beliau suka tgk pmpuan...well saya pun suka gak.. especially tgk badan perempuan mengandung....!!


bg saya org pmpuan yg mengandung ni sgt seksi lar...


siyes... dulu2 kan masa kat skolah,...ermm kalau tak silap masa tu saya baru form 2, saya minat sgt tgk ada sorang cikgu ni... dari dia bujang sampai la dah kawen..mmg lawa... pastu lebih lawa bila dia mengandung.. seksi beb...



jgn pk bukan2.. saya bukan lesbian..cuma bak kata seroja jingga...saya menghargai kurniaan ALLAH.. mmg wanita ni special kans.. lelaki mana leh ada perut ngandung seksi cam pmpuan.. paling2 pun perut boroi jek..wakakaka

see... nampak cantik n perfect kan...


teringin sgt nak ada baby sendiri... alahai... nak rasa baby kick..

orang kata kalau perut membulat....mungkin baby pmpuan.. kalau membujur..baby lelaki.. betul ker?


sok kalau ada rezeki saya mengandung..nak bacakan buku utk baby dalam peyut.. :)

lahaii sayu jek tgk...



menanti hari...

ermmm on fine day.....



Sexy mama..

Sexy macam ni takper...





jangan jadi macam ni sudahh... hhahahaha... sorry guys.. u all boroi tak seksi pung!!



p/s: pelik kenapala ramai yg buang2 anak.. ;( , kalau dah taknak sgt bg kat den pun takper... den sanggup bela macam anak sendiri...

13 comments:

izzahfarhana said...

omputih seksi benooo.lekkks je.hak3 pic last tuh dh bape bulan?=DDD

^^AnGGun^^ said...

sama la kite sis!!
anggun pon suke tgk pompuan ngandung...kalo member peknen..mesti anggun akan gusok2 perot dia!!
pekara yang wajib tue..ehehehe

dulu anggun suke gak tgk ade sorang cikgu ni peknen..dia da la rendah jek..kecik je..bile peknen..alahaii!!tomei gile..
pakai plak jugah n tudung labuh..
ehehehe

tinginnye...bile tah akan merasa saat2 gitu tah..haihhh

*Miss Geli^ said...

kira ko admire kat aku jugak la kan??hahhhha

mamaadam said...

Serius..kurniaan ni la yang buat saya bersyukur diberi peluang mengandung anak yang ke2 sekarang, nikmatnya Ya Allah hanya mampu bersyukur dan bersyukur, now dah start kicking so bertuahnya jadi seorang pompuan..Insyaallah ada rezeki u nanti..

cheqna said...

betul tu..pompuan yang mengandung meman seksi...
bukan semua wanita dapat anugerah ini kan..kena hargai...

nazliahnazeer said...

kak kaseh!kita same la, naz pun suke tgk pregnant mommy! mmg rasa diorg seksi n very gorgeous. cantik la mommy time pregnant. hehe. naz nti tktau ape rupe.hahah. nk jgk rse baby kick tu cane,wonder.. ;P

Dee said...

susah nk ckplah kaseh..masa ngandungkan fifi perut tajam ke dpn..suma org ckp lelaki..tp bila scan girl gak..xpe...janji sihat..

HoNEybUneE said...

ala kaseh....heheheheh dah tu cepat2 ler makan nasik minyaknyer....hehhehehehe...aku nak tambah 2 org lagik yg kater pompuan ngandung nih seksi...

1)abah aku...hehehehhehe....abah aku kater, dia tgk org puang ngan dung nih seksi...heheheh...lg satu, time ngandung, bgtu jer nak mende...nak makan aper...seme dia akan cari, kalau kiter tak mintak pung macam2 dia bawak balik...time nih kalau kiter mengamuk sokmo pung tak pe...muakakkakaka...macam aku ngandung yg no.3 nih, aku mmg baran, hari2 aku nak marah org, yg jadik mangsanyer adik aku yg tumpang keter nak g kampus...aku xtau ngaper, tp mmg aku nak marah giler kat dia sepanjang 9 bln ngandung! bayangkan....hehehehehh...adik aku siap nangis2 cakap kat abah nak pegi kampus ngan bas, tak nak tumpang along...abah aku kater..."tahan laa....kak long ngidam nok maroh ke da..." muakakakakkakak.....

2) En Hubby la...kalau bleh tetiap taun nak suh aku pregy...abaikan jer...haahahahahahahah

Mimy Hamid said...

aku nak mengandung........amin

rasp said...

cik abe i pun kata, suka tgk i ngadung, nampak seksi...
padahal pada mata i nampak seksa je hehehehhehe
but i pun suka tgk pomps ngandung...cam berseri gitu :)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

huhu..i missed my BIG BELLY.. bile nk muncit lg neh..

gmbq yg last tue mmg x seksi lngsung.. seksa ade larr..wakaka.. jgn lar hubby ku jd cenggitu.. ku x selera wehh..

p/s: org yg duk buang ank tue CONFIRM sbb x kawen lg.. atau erti kata lain buat ANAK LUAR NIKAH.. trust me, sesusah mane pun pasangan yg dah NIKAH..walau mkn nasi ngn garam sekalipun, dorang x akn buang anak merata2..ini PASTI!!

Mia-Ina said...

semua org impikan mcm2...kerana kte adalah wanita yg istimewa

armouris said...

info tentang wanita mengandung kat sini - Elak Dehidrasi Ketika Mengandung