Wednesday, November 4, 2009

live : why did i get married?

ok just nk share dgn kwn2 semua, kalau sesapa ada astro sila tgk movie kt starmovies, cenel 413, tajuk dia why did i get married, saya da penah tgk cter ni lama dah, masa saya br lepas divorced, and cter ni telah memberi saya semangat utk teruskn life. Cter ni sedih tau tp byk kebaikan yg bleh diambil, lepas saya tgk cter ni terus saya dpt keyakinan diri tp masa sy type entry ni cter ni da 10 min start, so bebila ada ulangn jgn lupa tgk ok esp kwn2 yg berbdn comel mcm saya ni . .meh tgk meh .

P/s: korang kena tgk gak. . .kalau xda astro g download. . .sentap tgk cter ni, isk!

5 comments:

sueanne said...

alaaa..xde cenel 413 la kak..huhuh..
nanti nak mintk tlg along donload kan la..heheh

somuffins said...

Salam.. I terlambat 11 minit. Tengok depa berdansa kejap, then credits pun keluar. Betul ke Janet Jackson main?

Kaseh said...

Sueanne : mmg kena donload pastu tgk tau nati.. besh...dia ttg marriage life..so elok utk jadikan pedoman...chewaahh...tapi mmg kena sgt ngan hidup akak.. :)


somuffins : ha ah dear...ada janet jackson.. :)

gerbera said...

Last week tengok cite ni. Mengekek2 kitorang gelak part pempuan tu usha badan polis tu. Penuh perasaan.

Tapi best cite ni. Misti tonton

rasp said...

laaa camne i leh tak tertengok crite nie...
takpe me wait for next rerun..
astro kan ulang2 tayang hehehehe