Thursday, November 26, 2009

Seedless Grape

Salam..

morning..

arinih kans.. saya kan.. konon2 masih lagi semangat TBL ASIA..

so ini adalah breakfast saya utk pagi nih.. muehehehe SEEDLESS GRAPE..



actually ni grape mama beli utk anak sedara kat umah..den kebas bawak opis..hahaha

bdk2 tu mmg suka buah2an..so bila dorang ada sini mmg umah akan penuh ngan macam2 buah..

tapi siyes sedap grape ni.. rangup fresh jek.. yummyy...

esok cuti.. yeah yeah...

2 comments:

sis_nita said...

haaa..

aku nak ikut laa menu diet ko beb..

isk.. cian laa anak sedara ko.. mau dia meraung nengok anngur dia ilang..

he3..

aku series gak ni nak reduce weight..

hu3..

Faizah_Haris said...

Selamat Hari Raya Aidiladha...