Tuesday, November 3, 2009

Makeover Mummy Sofea

Salam

korang ingat lagi tak MyMakeupContest yg saya anjurkan arituh? haa pemenang dia da 2 org kan.. MummySofea and Dilily... kedua2 mereka dapat lipstic MAC and free makeover.. so kali ni MummySofea aka Dylla decide utk buat makeover masa kenduri cukur jambul anaknya Sofea...

So that day saya ngan amy pun pegila ke putrajaya utk makeup Dylla...arituh kitaorg sampai lambat sebb amy kena makeup org lain b4 tuh.. mmg sgt rush jugakla nak kejar masa sebab org marhaban dah sampai..kitaorg baru nak mekap..n amy pulun la mekap n pecah rekod dapat mekap dalam masa 40 minit..utk mekap yg sepatutnya 2 jam..hehe..sib baik la dylla tak kisah...tapi syukur alhamdulillah..hasilnya tak mengecewakan kan dylla kan.. dyla suka ngan hasil mekap amy tuh... alahai.. thanx dear.. ok jom kita layan gamba jek..


The process....




and.. tadaaaa...... after make over....














comel kan... ermm tapi dylla tanpa mekap pun dah mmg lawa..lembut je wajah dia..alahai.. so kalau korang tak puas nak tgk gamba dylla kat sini..bleh jenguk blog dyla(MummySofea) kat situ ada byk lagi gamba after makeover dan gamba kenduri sofea yg tersgt grand..macam bertunang pun ada..hehe..sweet..

serba pink.. sweet sgt mummy and baby sofea...


Elok je dia diam dalam buaian khas serba pink..hehe



Goodies utk tetamu... kiut je bunga telur bebear tuh....ada gamba sofea lagi

cuppies ni mmg sedapp... sedap sgt,, dylla order kat ner eik.hehe...alahai..makan cuppies ka kaseh? ilang diet woo...

tu la serba sedikit gamba yg ada dalam simpanan saya.. kalau tak puas tgk kecomelan baby sofea and mummynya..jengah2 la blog mummysofea okay...

kita akhiri entry ni dgn gamba baby sofea bersama aunty kaseh.. kita comel kan sofea kans..



p/s: pasni nak mekap DILILY plak..tapi tgh tunggu empunya badan bila nak mekap..

4 comments:

^^AnGGun^^ said...

lawanye mummy sofea pas dimake over!!!
sangat berkenan lorh...sweet tul mukenye..geyam anggun nengok..ngeee

Dee said...

wui..lawa2..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

suke nyer mummy dapat mak over...hehehehehehehehehe
1st time dpt tgk akak kaseh...lalalalalalala

Mummy_Sofea said...

waahh kaseh..lama xbukak blog tuptup ada entri pasal makeover dilla..ermm penuh puji2an..hehe malu plak...ngee..cute nya pic kaseh ngn sofea 2...anyway best dpt kenal ngn kaseh n amy...ramai tau yg tnya mana dilla mekap..siap tnya no fon....kaseh ada masa kita jumpa lagi yer...kaseh mmg frendly abis...sgt suker..