Monday, November 16, 2009

Jalan Jalan Lupa Diet - Shogun

Salam..

Dah lama tak citer pasal sesi Jalan2 lupa diet saya kan.. actually byk tpt gak la dahpegi cuma malas nak update.. sbb ada kes.. ermm malas nak citer pasal kes tuh... :P

tapi kali ni nak citer gak.. 2 minggu yg lepas CH dtg sini... ala yg masa Anniversary kitaorg tu kans.. so dia mmg dah lama berhajat nak belanja Amy ngan mama Shogun.. actually ni 2nd time saya g shogun ni.. dulu pi pun CH yg belanja.. tapi kali ni dia bawak mama ngan amy pulak.. ermm rasanya pasni tak pi dah kot.. nak try pat lain la pulaks.. :P

so far food kat sini mmg sedap...esp bg yg suka Japanese Food la kans.. saya mmg suka Jap Food ni.. jom layan gamba..
Minah baju hijau tu kans.. tak abeh2 ngan gamba tau.. org lain da amek food dia sibuk ngan bergamba..


See..org lain da start mkn dah..dia masih ngan henpon n gamba2nya...isk isk..


Bila dah amek food pun masih ngan camera gaks.. agak2nya la kan..kalau takde camera ni ntah apa jadi agaknya kans..haha..

so antara food2 kat shogun,


erm byk sgt menu dia ..tak terambik semua gamba2 makanan kat sana..

ni my portion... heheh ni baru 1st trip.. tak masuk 2nd , 3rd dan trip yg seterusnya lagi :P


and last but not least.. the desserts
love all the desserts..sgt yummy... esp the honeydew thing...apa ntah nama dia..sedap woo..

so itula saje citer jalan2 lupa diet kali ni.. kepada sapa2 yg nak pegi bawak family ke bf ke gf ke..harga tak mahal sgt...ala kalau mahal pun berbaloi2 tau..sebb food dia byk pilihan n sedapp


the end.. :)

5 comments:

rasp said...

i pun loooooovveee makanan jepung!
terkecur tgk ur food sis!

lily lotus said...

aduhai..klau ly masuk situ kompem nganga taktau nak order apa :D

^^AnGGun^^ said...

tetibe rase lapo plak..
ahaks! hakak..bile mo banjer tite plak??

AmY-AdLi said...

semakkkkkkkkkkkkkkk

Kaseh said...

Rasp : sedap kan japs food.. heheh

lily : kat situ dia buffet yang.. masuk2 terus mkn jek..


ANggun : nati kita datim ehh..hhehe

amy : wakakkakak bluekkk