Friday, November 13, 2009

Their Transformations!

Salam..

Being bz da whole week.. biasa dapat gak surf2 blog kwn2 n lawatan nuff time office hours tapi minggu ni sgt sibuk..tapi finally.. friday again.. rasa macam baru je start new week..dah dtg weekend dah..begitu pantas masa berlalu..ermm badan tak gak slim2..ehehe

ok ok kali ni saje nak share gamba2 transformasi The Biggest Loser contestant.. moh layan..

ermm ketara kan transformasinya..

WOW!!

See that perut... sudah hilang???

phewww!!

bertambah kiut amy ni bila dah kurus!!


i`m speechlesss!!



Bila la aku leh pakai dress camtuh.. *sigh*


hey dude! u did it!


I want to be like her!! can i? :(


ermm tgk..transformasi org lain... semuanya menjadik!!.. bila la den nak jadi transformers ni??

7 comments:

sis_nita said...

beb..

meh lerr kita berganding bahu tuk menjadikk transformers..

jom..

aku seriyess nak jadikkk biggers loserrrrrrrrrr tuk loose my weight..

cinta juliet zainal abidin said...

waa..saye tgh breakfast ni sambil jalan2 kat blog ni. mcm xjadik nk habiskan breakfast tgk body dorg. waaaa..

Dee said...

dorang training giler2..n control mkn pun giler2..org yg strong je boleh buat..boleh ke kita?

atty's said...

sama ar..kty ni pun ..bila lah nak transform..nie..hehehehe

rasp said...

bila tgk dorang nie
mmg speechless kan...
rasa cam betul ke leh buat camni..
berkobar2 je semangat...
lepas tutup tv je, terus lupa kat semangat tadi nie hehehehe...

Cik Adek Manes said...

yakin boleh !

arbaieyah said...

ni yang menaikan semangat den nak buat x-cise n weight training...nak jadi solid macam org2 dalam gambar awak tunjuk tu....WAAA KENA HARD TRAINING NI.....yakin BOLLLEHHHH!!!!