Monday, November 23, 2009

Busy :(

Salam

Happy monday to all...

ermm apa khabar semua eik? hopefully everybody sihat walafiat dan ceria2 selalu disamping kerja2 yg berlambak macam saya skang ni..hehhe

yaaa keja mmg byk skang..pastu badan lak tak sihat.. demam selsema batuk complete package.. aduhai..kepala pusing2..sengal2 ubi jek rasa skang ni..

weekend lepas saya tak sempat nak buat schedule entry so minggu ni lum tentu ada entry baru..kalau den rajin nati den post la eh..kalau tak nati camni jek la rupa blog ni..kosong jek..

cuti sekolah dah mula...so anak2 sedara ada kat umah.. byk masa dihabiskan ngan dorang.. bawak tgk wayang la.. lepak sama2 lar.. pastu ahad lak g wedding sobby kat dewan merak kayangan..sgt grand itu majlis..nati la bebila den citer... so kesimpulannya weekend mmg sibuk..tak dapat nak on lappy pun.. :(

so utk kawan2 nuffnang yg dah klik2..den tau den hutang korang.. dun worry.. akan den balas setiap satu klikan korang tuh.. n den bukan klik2 bodo tau.. den akan restart modem after each klik2.. pastu baru klik korang lagi... and

haa ni yg nak bgtau.. ada la hamba allah tu meragui samada den betol2 klik2 ads dia ataupun den tipu2 jek.. alahaii ... ni nak bgtau..

kalau den kata den klik and leave msg kat shoutmix tuh maknanya mmg den betul2 klik la tuh.. takde tipu2.. siap tunggu sampai load abeh2 tau sampai kuar `done` baru den tutup page tuh.. cth mrpotato..sampai dia 100% load baru den tutup page tu..

pastu kalau den cakap nuff tido..maknanya den dah refresh 10 kali tapi still tamo bgn....haaa camtuh laa..mmg dia tido la tuh.. tak kira la org sebelum den tulis kat shoutmix korang dia dapat klik2 ads korang tapi den tak dapat tu den taktau..tapi den JUJUR... kalau ads tido..den cakap dia tido.. kalau den dapat klik2 complete mmemmg den dapat klik la.. takde nak tipu2..Berdosa besar.. hahaha...

tapi thanx tu Bom123 lupa camtuh kot nick dia.. and ada gak few blog den baca.. kalau nak unique visitor kena restart modem kan..

ok yg ni den baru tau so insyaALLAH pasni tiap kali den revisit korang den akan restart modem dulu... so kira tiap kali klik adalah new klik bg korang okay..

pastu ni baru terpikir.. sejak den demam klik2 ni.. rasa macam tak cukup masa nak baca blog kawan2.. yerlaa balik keje terus pulun nak balas klik2..pastu kalau amalkan yg macam den buat tuh..tunggu abeh load baru klik blog lain mmg amek masa 2-3 jam woo nak settlekan semua balasan klikan korang.. sudahnya mmg tak sempat nak baca blog kawan2.. ermm den terfikir.. pasni.. or maybe malam ni ker.. den akan pastikan klik ads korang 5 kali.. maknanya cover utk 5 hari dalam minggu ni.. so hari2 lain takyah klik da..hahahaha.. buleh tak camtuh? buleh la kan.. sama jek.. nati den restart la modem 5 kali.... alamat jahanam modem aku kan.. haha

bukan apa.. tuh la.. rasa macam dah lari objektif berblog dah skang ni.. dok pulun mengklik2 sampai tak sempat nak baca blog kawan2.. erm... ;p

apa2 pun den akan cuba yg terbaik utk balas eh.. okla.. nak sambung buat keja.. take care all..

happy working..

3 comments:

sis_nita said...

bizi ko ehh..

takpe2.. walaopon ko bz tapi aku tau ko tetap baca entry aku kan beb..

:)

take care..

sueanne said...

kak..busy ehh..same gak ngn sue..audit lagi.closing end of year lagi..huhuh..

take care eh kak..klu bdn tue dah rase lain macam, terus jmper doktor ehh..

eryn said...

nok betoi ape ko ckp...skang sampai tak der mase nak bace blog da..asik mengila nak klik klik jerk..aku sendir naik pening nakklik semua kenkawan yg da tulun klik..kang tak klik tak baik..deyrang da derma....

macam ko kate la..aku baru selesai kang ade lak penambhana lagik..huwaa penat seyh..nak bace n3 tak sempat hokeh..ko pasan aku n3 akan buh byk gambo,maleh aku nak nulis...tapi biler modd dtg mengaranag amik ko berjela gak la aku naip...

ko skang ape cer....aku bace da langgar pantang mencekik nasi...kaseh psss aku da sebulan lebeh haram tak mkn nasik..aku nyer berat haram tak turun ni..ape kes,hangin pun ade...nak melenting tapi tak tepelanting pun..sebab masih gemoxxxxxx.....huwaaa...

ehh terpanjang lak aku komen ko kan..aku lame tak dpt komen ko..so aku windu taw...ni adlaha kerna kite sibuk klik klik..kannnnn