Wednesday, November 25, 2009

Semangat TBL ASIA

salam..

morning...

so macammana? korang tgk tak TBL Asia semlm? any komen?

for me...im Soooooo excited... hehehe and bersemangat la konon takat ni...

terasa macam nak buat TBL Malaysian Blogger Season 2 plak..

pagi ni... semangat TBL membara... walaupun kelaparan tahap maksima.. tapi saya amek

apple hijau and jambu batu jek.. ermm buh asamboi sket... lazat... tapi...still lapar!!! :(



ermmm kalaulah green apple ni kalau kita makan dia buleh bertukar rasa jadi NASI LEMAK! or ROTI CANAI ker... kan ke besh.. hahahhaha!

13 comments:

sis_nita said...

hehehe!

adoiyaiii Kasehku..

ko jgn wat hal ko..

t aperr yg ko nampak sumerr jadikk nasik lemak sehh..

teruskan semangat TBL k..

Kaseh said...

SisNita : tu la pasal nita oii.. aku tgh lapar ni..tapi bersemangat TBL asia ..tgk badan dorang semlm.. perghh kalau dorang bleh turun mmg aku saspek betol.hhehee..

::@.L.I.N:: said...

kaseh...
tersangat lah best...tgk TBL semalam..
tersangat teruja

Kaseh said...

Alin : besh kan semlm.. semangat tgk dorang.. yg kaseh sedih tgk n nak sgt tgk transformasi yg dari mesia tuh.ada anak dua tuh.. kesian kan..

Cik Adek Manes said...

i also excited kak.. keke.. !
trainer for TBL asia nie sape eks..??
I semlm tgk gittew², tak konsentret sgt..

tpi contestant from singapore, filipins, indonesia sme tue rmai yg havoc².. keke.. ! agaknye mmg kena crik yg havoc sket, barula laris kan rncngn nie & more drama sket.. ahahaha.. ! even I tak ske sgt drama over², ptt nye smngt nak slim down tue yg penting.. tpi klu tade drama, cam mandom laks eks show tue nnti..

so, bile start..?? every Tues je ke TBL asia nie..?? contestant yg bejaye masok lom revealed lgi kan..??

sket nye akak mkn for breakfast.. cane nak boost tenaga ceni..?? kena mkn byk sket taw..! but nasik lemak / roti canai is a big NO-NO.. ! ngeeee.. !

Mia-Ina said...

sabo kak..set mind not to eat nasi sempena 99HTN....klu ada penurunan, it is a bonus to u..gd luck kak

Kaseh said...

mia ina : heheh ni tgh sabor la ni yang.... thanx dear..



CikAdekmanis : tulaa excited kan.. rasanya contestant dia yg mana dorang interview tuh la yg masuk tuh.. akak nak sgt tgk contestant dari mesia yg ada anak 2 tu kurus.. kesian dia single mother.. pastu yg dari spore kot.. yg berat dia 200++kg tuh.. kalau dia buleh...takkan kita takleh kan..

Ida chubby said...

kita ternangis la tengok TBLA semalam...sedih plak tengok diaorang nangis..hehehe sangat poyo aku ini...Nanti TBL bloggers tu buat lepas 99htn la kak kaseh..tapi jangan la ada syarat x leh makan nasi dah hahaha :)

Ida chubby said...

kita ternangis la tengok TBLA semalam...sedih plak tengok diaorang nangis..hehehe sangat poyo aku ini...Nanti TBL bloggers tu buat lepas 99htn la kak kaseh..tapi jangan la ada syarat x leh makan nasi dah hahaha :)

Ida chubby said...

semalam kita ternangis jgk la bila tengok diaorang nangis hehehe poyo sungguh aku ini...Kak Kaseh buat TBL bloggers tu lepas 99htn yer..jangan la ada syarat x leh makan nasi lagi huhuhu :)

Kaseh said...

idachubby : akak pun ternanges gak semlm..haha kita sama2 poyo...

ermm tbl takleh start lepas 99HTN sbb nati dah lambat sgt..lgpun zel kata bleh aje join contest lain wpun tgh diet 99hTN.. rasanya kali ni akak tak buat dah tanpa nasi..haha sbb kita tgh pulun 99 hari tanpa nasik dah ni pun... tapi tak sure laginak buat ke tak.. masa takdok la yang.. :( sbb TBL kena monitor berat tiap2 minggu.. ahkak dahla busy skang ni..aduhai..

Prettysnapshot said...

U can do it, tahan okay insya'Allah =) good luck kaseh

Kaseh said...

prettysnapshot : thanx kak scha :) insyaALLAH..