Friday, November 20, 2009

Finally!!

Salam...


yahoooo internet kat opis dah ok kembali.. maka tandukku sudah naik hehehe..selama seminggu lebih duk kat opis tanpa internet..terasa kosong jiwa ragaku..chewahh.

oh ya kalau korang nak tahu..entry2 yg lepas2 dari hari isnin sampaila pagi tadi tu semua den buat schedule entry.. semua dah siap2 den karang ari sabtu lepas.. tu yg balik umah baru balik check komen2 korang,..dan sebab tuh la ada komen yg tak sempat dibalas..

bistu dah kat opis takleh nak online.. bila balik umah..letih..dapat baca komen2 korang syukur thanx alot ye kawan2..yg sudi singgah...pastu nak balas klik2 nuffnang lagi..aiyoo tak cukup masa rasanya.. pastu mana lagi nak jengah blog kawan2.. rasa byk je citer korang yg den termiss..

sebb biasanya time keja ngular..dapat la baca..hahahh..kantoi.. so insyaALLAH pasni bleh la bloghopping mcm biasa... tapi kans.. ermm mmg tgh sibuk kat pat keja skang ni..mmg takde masa nak ngular sgt..alahai...

okehla..nak sambung wat keja.. tapi nak mintak tolong la kat kawan2..

camni...

kitaorg kat opis ni..gegirls semua..planning nak g cuti2 malaysia tahun depan...korang ada idea tak nak g mana besh..hehhe saje je gedik tanya..


anyway... happy weekend to all.. muashh...

4 comments:

rasp said...

sis, gegirls nie stok berani ke tak?
kalo brani leh ke sabah, sarawak, vietnam bagai...
kalo tak brani gi je lah ke singapore, or pulau2an :)

Mia-Ina said...

yg bestnya dgn kak kaseh..kak kaseh sellau update blog...mia suke sgt...sayang kak kaseh... :-)

Lazyf... said...

Akak...
g jer Bandung...huhu...
leh soping-moping...

sueanne said...

wah kak..pttla pelik jee..slalunye n3 akk akn berjela2x..sekali minggu lepas, pendek2x je..hehehe..