Wednesday, November 25, 2009

MAP DESA WATERPARK - utk Avelyn

sila klik2 utk tumbesaran map
Cakk..

ok ni entry special utk Myheart (Avelyn)

kaseh buh map nak ke Desa Waterpark ni..baru gugel tadi..

tapi kalau avelyn dari putrajaya, senang ikut Hiway sg besi... sebb Desawater park ni dkt ngan hiway sg besi tuh..


Entrance Fee :

Adult - RM20
Kids - RM14

4 comments:

MY HEART said...

alamak dear,

spesial n3 arr pulak.. heheheh so touching ahaks!

btw, thanks a lot kaseh.. membantu sungguh taw.. sebab reen ni memang buta jalan so kalo tak minta map alamaknyer memang sesat barat sampai siam....

nanti leh arr kita ge together2 k..

muahhhh sekali... erm.. selingan..selingan.. kalo nak kawin nanti jangan lupa jemput reen taw.. reen ni selalu je update story kaseh tapi sebagai SR jer...

sis_nita said...

beb..

aku malu nak mengaku ni..

tapi cakap gak lerr..

aku pon fail laa lau nak ke sini..

hahaha!

nak bawak sara wawa gak laa..

daripada ke sunway yg mahal tu, baik gi sini kan.. murah jerr laa..

sis_nita said...

ni kan..

lau tgk MAP ni pon..

aku rase aku leh sesat gak nehh..

hu3..

sis_nita said...

isk..

beb.. sori arr..

kredit aku xpired lakss..

takpe2.. ko gi dulu laa yerr..

t bebila aku dah sihat, aku bawak lak sara wawa..

cian anak2 dara aku tu.. time cuti skolah ni mmg depa dah ajak aku gi mandi manda..

:(