Monday, November 9, 2009

live : biggest loser asia


tgh lepak2 tgk biggest loser season brapa ntah ni. Biasala x jemu2 tgk . . Pastu kuar iklan biggest loser asia. Katanya mula bln november, tuesday, so ingatkn mula esok la kans, siap set reminder kt henfon takot lupa. .

Pastu kuar iklan dia lagi, alahai rupa2nya lambat lg daa. . .bkn tuesday esok tapi tuesday 24 november! Tak sabarnya nk tgk transformasi org asia. Especially malaysian la kans . . .if they can do it. . .so are we!

P/s: kaseh, ko bila nak start btol2 diet ni? Main2 je eh? Ko tau tak kalau kau slim ni kau kiut! Hahaha semangat utk diri sendiri.

11 comments:

::@.L.I.N:: said...

samalah dgn alin, tak sabar tunggu 24 hb nie

rasp said...

a'ah lah sis, i pun sabar menunggu nie :)

arbaieyah said...

astro channel berape yek tbl asia tu? kita tak penah tgk lah

arbaieyah said...

#berapa ek TBL asia tu...kita tak penah tgk...sbb tak tahu...bg tahu ek # berapa

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ooooo owg malyasia pun ade join ek kak...
huhuuhuhuhuhu,Very the katak bawah mangkuk kan...
AJ kureng tgk TV...lalalalalala

Kaseh said...

Alin : tu la pasal kan.. tak sbar tunggu..dorang dah start training bulan 10 arituh..

Rasp : hehe sis semlm mati2 ingat selasa minggu ni..rupa2ya lambat lagi haha

Kaseh said...

Arbaieyah : dear... TBL asia ni start 24 Nov nati...hari selasa kul 9 mlm kat channel 702. anyway goodluck on ur diet eh.. :)


AJ : heehe takper aj kalau kurang tgk tv.. akak pung ada certain citer je akak tgk.. yg lain maleh gak..

atty's said...

kty ni pun bila taun nak dietnya ..eeekekekkeke ..

sueanne said...

TBL Asia?..nak kena tgk ni..hehehe.

kak wos said...

akak nih asekkk lupaaa jer nak tengok citer nih.. dr memula wujud dulu.. hehehe...

Mia-Ina said...

mmg cute pun kak kaseh klu betul2 diet....mia pasti sangat tengok muke akak yg cute lani..hehe..makin cintahati syg la kat akak..hehe