Thursday, November 19, 2009

Comel kan Baju saya?

Pada suatu petang... cuti sekolah yg lepas.. haha lama da perap citer nih..


Adik : ``ni baju adik kan maklong? ada tulis nama A T I S H``

Kakak : `` cuba adik eja nama kakak pulak!!``

Adik : `` FIFEE...``

Kakak : `` salah laaa.... F I F I E....``

Maklong :`` adik suka tak baju ni?``

Adik : ``sukaaaa... nanti adik nak gamba Barbie pulak ye maklong``

Kakak : ``kakak nak gamba BEN10!!

Maklong : `` laaa kakak kan pmpuan naper nak gamba BEN10 pulak?``

Kakak : ``kakak suka la maklong``


yaa macam tu la lebih kurang perbualan antara saya ngan anak sedara saya si fifie n atish.. masa cuti sekolah yg lepas..
actually saya belikan dorang baju yg tertulis nama masing tuh.. tu yg masing2 suka..


saya belikan jugak utk geng2 sepupu yg lain.. pastu ingatkan nak tunggu dorang semua pakai sama2 baru nak amek gamba.. tapi masing2 sibuk je manjang.. bila sorang ni pakai..yg lain tak pakai..sudahnya susah nak amek gamba dorang sama2...



baju utk IRFAN, SHIRA, FIFIE dan ATISH ni lebih kurang jek size nya.. beza umur setahun dua je masing...

Tapi baju utk DANISH dan DANIAL kecik sikit sebab si kembar ni baru berumur 2 thn..

dan last sekali utk Maria.. baru 6 bulan.. comel jek baju2 ni tau.. material dia pun ok.. tak panas..

baru2 ni si Irfan dah request suh buatkan dia baju yg ada nama dia lagi.. nak gamba BEN10 pulak. si Fifie pun sama.. haiyaa budak pmpuan suka BEN10? heheh

comel kan baju2 tu.. ada jugak utk mak ayah..bf dan gf.. sapa2 je bleh order....

kalau korang berminat bleh la jenguk2 website dibawah ni..

5 comments:

misz Lina said...

chumel!!!

leh la awk wat sepasang ngan cik abg... g hOneymOOn nanti....




^_^

adikmanje@ellyazarmilia said...

cute la kaseh....harus di order kelak ni....

sueanne said...

menarik gak baju tue ye kak..cantikk..nanti nak buat tuk kakak n nana gak la..heheh

Dee said...

oh..si amy pya..dh agak dh..dee kenal dia ni..sama2 tonton teater..tempah baju je belum lagi..

rasp said...

i pun ada satu baju dari sis afkar'z nie...
mmg cantik and kemas je buatannya :)