Wednesday, November 4, 2009

SMS Gedik!

salam... okay entry ni panjang sgt tau dan berunsur gedik yg tahap melampau.. saya tak marah pun kalau korang nak muntah ke nak kutuk ker...sebab mmg gediks pun..hahah tapi ni semua kisah lama..kisah dulu2... tapi kisah benar..

sebenarnya tadi ni dok masuk myspace saya yg da berkurun lama tak masuk tuh..so view la blog saya kat situ, terjumpa entry yg pasal sms nih..bila baca balik nak tergelak pun ada..tapi yg sebenarnya terkenangkan.. ermm i used to be a very sweet n loving person dulu2 tau.. esp bab bercinta lar.. tapi skang ni..ntahlahh.. dah tak seromantik n sesweet dolu2.. maybe pengalaman yg mengecewakan dulu tu mengajar saya utk jadi keras hati kot.. so takde sayu2 lembek2 ni semua dah.. erm entahlah.. kadang2 rasa cian kat CH sebab time dia kenal saya ni..saya tak berapa sweet..hhehe..sorry bang..lepas kawen nati ayg jadi romantik eh.. :)

ok sebenarnya sms gedik ni bukan antara saya ngan Cintahati saya yg skang ni tapi ni dgn exbf yg dolu.... dan nak dijadikan cerita..beliau adalah suami org... tapii tunggu dulu eh, jgn buat andaian bukan2 eh... saya taktau dia tu laki org pada mulanya.. dia kata dia dah divorced...so tak salah la kan kalau berkawan ngan duda.. kalau kwan ngan laki org ye salah.. n saya mmg pantang.. sebab saya tahu rasa sakit si isteri kalau dapat tahu org kacau laki dia..so saya mmg elak sgt2 utk kenal ngan laki org ni.. tapi dis guy.... katanya duda anak 3..umur 40 kot masa tuh..lupa dah.. mmg tak nampak macam ada isteri sebab dia bleh aje call tgh2 malam dari umah... so saya percayala dia tu duda... masa bercinta tu mmg sweet jek rasa.. so korang baca la sms kat bawah ni.. saya copy paste je dari blog myspace ..


Erm.. org kata cinta itu buta..tapi bg i..yg bercinta tu buta kot..kat sini i nak share few sms yg i suka baca from someone i love ..boleh dikatakan hari2 i baca.. tak penah i delete dari hp i tuh..tapi ni kena abadikan kat sini incase hp i hilang nangis i hehe..so saje nak share ngan u all..apa i rasa..happy n loved.. tapi tu dulu..skang...lonely.... enjoy reading.. i dunno how to put.. me n him replying sms ke or i put it dis way lah.. pandai2 la u all baca eik. got few sms fm me yg i tak save..

sms from me & him..should i put d date? em takyah la eik.. :~
.: - HIM
>> - ME

***************************************
.: Never mind, but u can give me a flying kiss so that i can catch it from shah alam.. <-- i dah start ngader ..hehe

.: caught it & placed it inside my soul. it will remain there till eternity & ill flourish and cherish it together with ur kidnapped heart. all my life..

.: Baru je abis with my boss & solat. Mamam belum lagi la dear. Tunggu u suapkan..mandi awal dah sudah..pagi tadi.. what time u balik nanti?

.: belum lagi, nak sibukkan diri dgn few paper ni. and also tgh tenteramkan rasa rindu i kat org disana.

.: org disana yg hatinya dah i ikat dgn hati org disini..

.: ..& hati i berbisik kat i minta jgn lepaskan hati u..sebab hati u telah menyentuh hati i..menyebabkan hati i nangis gembira sebab dapat bersama hati u..

.: ntahlah kaseh.. i nak elakkan cakap things like this but it just came out. i need to control myself..forgive me..

.:both of us have d same fear. there are times i rasa tak ada keyakinan diri..i hope i cud gain back the faith in me till it become strong enuf to pass it to u

.: i pon nak dimanjakan gak. sama macam u, and i want u to be happy with me.. i really appreciate u for making me happy. i rasa i tak patut mintak byk dari u..

.: gd nite dear. ur heart is always kept in my heart, shielded by my soul.. coz i dont want it to be hurt again, ever..goin to miss u again..nite..

.: Dear can i call u..? kejap aje..

.: Malunya..im blushing..
>> naper blushed my dear? u x jwp request i td. Bleh ke x boleh bgtau tau. i trasa lpr plak ni. Pg td bfast mango juice jer. erm nak mkn apa eik..mkn u! hehe...yummy..
Sayang i g mamam dulu eh. u jgn lupa mkn. Da letih2 meeting dr pg td tu..nati ptg ada meeting lg kan.. u`ve got to eat. bg ada energy sket ..miss u..take care

.: i miss u sayang..

>> Jemput mkn syg. i mamam mekdi.. dah kakak2 ni semua nak mkn mekdi..so kenalah ikut.. wat u had 4 lunch?
>>Miss u too..yang..i mkn prosperity foldover..pedas giler sayang..

.: Ler..naper makan pedas? lidah tak ok lagi kan?
>> lupa yg prosperity tu pedas syg. ni tgh dok menahan..tp luka dah baik dah (ni ayat xmo u mrh i ni.hehe) nati i sakit lg i ngadu dgn u eh syg.. :)
>>sayang marah ke? ye la .. i x mkn pedas dah pasni.. u dah mkn lum?
>>ada org tu kan, control sweet dpn kwn2 dia hehe..just nk bgtau i da sampai ofis.mkn elok2..

.: eiii..jahatnya dier..
>> hehe i know i mmg jahat syg.. tapi dgn u jahat ngader2 je..

.: U mmg ngader2 jahat ..tapi i sayang u..
>> sayang u jgk.. u fhm perangai i dah.. mudah nk communicate.. i ngader pun..ngader manja je dgn u..u mkn apa td sayang?

.: Baru basuh tgn..makan ayam goreng , tempe..tak sedaplah foods kat canteen ni..
>> tak sdp eh syg..naper x kuar mkn jer..ermm x sempat plak kan.. tahan jek la..nak buat macam mana kan..

.: tadi kan..ada org tu kan..dia kata nak makan kita tau..takper kita nak tgk kalau org tu nak mkn kita yg bucuk ni..kita tunggu dia..kalau berani
>> uikk..x takut pun syg..mucuk2 rasa lemak manis kan..sedap.. tp kan..kalau busuk sgt syg jgn dok dkt2 tau..i tolak jauh2..hehe xlah gurau..saje je..heheh (lari dulu.zasss..takut kena cubit)

.:U lari i tetap kejar u, bila dah dapat i peluk2 u, biar bau bucuk i transfer kat u... :)
>> u masuk meeting kul baper ni syg? ermm sampai ptg la i xkan dpt sms dr u kan..xpelah..i tahan rindu..i tetap sms u eh..

.: Erm.. i sayang u lah..dah lama i didnt have this kind of feeling *sigh
..

>>Sayang..
.: Iyer sayang...

>> Saje jer..hehe

.: Ngader..buat org suspen jer..hehe..i nak sambung kerja..nati i give a call k. Love n miss u *hugs*

.: Sayang, my meeting with the MD postpone.but i instead im having a discussion with my staff pulak..
>> ok syg..take care...luv n miss u too..
>> miss u mucuk
>> Syg i rasa mcm nak demam plak ni.. tekak sakit..rasa panas dalam ermm.

.: Sayang, dah nak balik kan? Drive safely k..jgn bawak laju2.. jadi ke nak ke klang?
>> ha ah nak balik dah. x jd kot syg.. x sdp badan..pala i pening plak.kena mkn lagi sebijik panadol ni..kat luar panas betol..

.: okay drive carefully k, msg i bila dah sampai nanti tau..
>> ok sayang.. luv u..

.: Luv u more.. *hugs*
>> Sayang...

.: Iyer sayang..da sampai?
>> Belum..tgh drive..saje msg syg..

.: Are u okay sayang?
>>i'm ok syg..baru sampai area rumah..Nak g kedai jap..beli food utk mama.. bila u panggil i sayang.. ermm i rasa.. dunno how 2 describe..

.: Sayang...

.: Naper senyap ni..u okay ke tu syg?
>>Sori syg..i br sampai umh..td u call i x ckup tgn sbb tgh angkat barang tadi... u bz ke syg?

.: Sayang, lega rasa hati..i risau la..coz i tau u tak sihat tadi & tetiba u senyap lak..
>>im ok syg..alhamdulillah..pening jek,,jap lg nak mandi.. i rasa sbb i period ni..kebetulan i heavy flow td syg.. tu yg sakit pala..

.: Okay, try amik 2 biji panadol & take a short nap. cian u ..wish im there with u now sayang.. :(
>>lahai..panadol x jalan dah syg.. mama suh mkn ponstan..dun wori baby mucuk i sorang ni.. im ok..dah biasa macam ni.. tp wish u were here too :(

.: sedih i coz im unable to do anything for u. feel guilty..with me having a feeling of l with u..love..rindu..care but im not there with u..starting to hate myself la..
>>syg naper ckp macam ni..ur concern da enuff syg. atleast i know u care.. jgnla pk bkn2 sygku.. alahai.. lain kali i sakit i xmo gtau u..nati u ssh ati mcm ni..luv u syg..

.: kalau u sakit & takmo bagi tau i..i nak g jauh2..bawa diri kat africa selatan..bertapa..
>>nak ikut sayang..

.: tak boleh..budak2 tak boleh ikut..
>>ngader syg ni..bdk2 dikatanya kita..erm xpe..malam ni syg tido luar..xdek ngendeng2.. i buat dek je nati eh..malam ni malam rabu tau syg

.: sampainya hati dia..tapi semalam i nampak ada benda dalam bilik sayang..
>> sayang ni kan!!! mula la tu..

.: okay malam ni i tidur luar..sayang tidur dlm kan? he he..
>> Ermm xmo arr tdo sorg. Da syg ckp bkn2 tu. Mlm ni syg tido dlm tau. X sampai ati nk biarkan syg kat luar. Yang.. i nk mandi jap..nati i sms eh syg..

.: u are so cute & sweet la sayang, make me luv u more.. ok dah mandi msg me k..
>> cakk baby mucuk.. i da mandi da..da wangi..jgn jeles syg yg busuk!
>> Sayang..nape diam je ni..syg bz eh..miss ya...

.: oppps.. sorrylah cayang wangi. tadi i g solat, pastu jumpa my staff. nak call u kejap boleh tak? kalau tak bleh..i call gak.. tak kira..
>> ermm nak call gak eh? haa cepatlah call syg.. rindu ni hehe

.: Miss u heaps ..& heaps..

.: Sayang.. u really buat i rindulah.. thinking of u sambil buat kerja ni..
>> sayang nak balik nati drive safe..luv u
>> sayang jgn tido luar yer..teman i dalam bilik

.: i will sweet baby..sleep tight sayang. gd nite *hugs & kisses*

.: Okay sayang tidur dulu yer..sampai umah i`ll be at ur side..& in my arms *sigh* how i wish its real..
>>me too sayang :( wish its real..yang..erm u had relationship wif other women b4 kan? do u love her d way u love me syg?

.: i never fell better than this bfore. i fell lots of love fr u. U are the most greatest thing i have in my life.. luv u lots..
>> luv u more...

.: Miss u more..& it hurts..

.: i da sampai umah sayang..goin to dream of u tonite..nite2
>> nite2 my luv
>> its 3:30am..erm miss u much syg

>> u know wat syg? i bgn lambat pg ni. kelam kabut i ni syg oi.. tu la u..semua slh u tau syg..tido peluk i..sampai i x sedar bunyi alam
>>
i baru nk bertolak g keje ni syg.. lambat betul i arinih lahai

.: Sayang..drive safely k..i pon baru sampai ofis...nak rush into meeting now..
>>hai manja, u sure tgh meeting ni. i baru sampai ofis syg. kelam kabut td. dahla lambat, minyak kete out plak tu.betul2 dugaan pg ni. tp alhamdulilah i da selamat sampai..rindu u syg..sgt2
>>i takde mood la pg ni syg..ada hamba allah buat i sakit ati.. ermm syg take care..luv u alwiz..

.: luv u more.. tak sabar nak get this thing done coz nak dgr suara sayang i..

>>ya allah rindunya i dgn u ni syg..
>>Baby syg..bznya dia arinih..u x rindu i ke syg? ermm hati i ada bgtau u apa2 tak syg? td kan i ngadu dgn hati i..i ckp kat dia..i rindu sgt dgn u..xtau la kalau dia bgtau u ke tak syg..
>> sayang..i nak kuar mamam dgn dgn kakak2 kat ofis ni..u pun mkn gak nati eh syg.. muashh kissh u kt lips n idung..miss u n luv u much

.: u know what?..u`re so cute & i luv u so much..

.: i tgh dendam dgn u ni..rindu dendam..membara lagi..tgh tahan sabar nak cakap i miss u!! tunggu yer, bila i dah settle i bayar qado dgn peluk cium..

>> ok syg, u settlekan ur job 1st eh coz pasni u i punya sorang. xmo share dgn ofis u dah. arini da whole day i dah mengalah dgn keje2 u. tonite u r mine ok. i nak mandi jap. nati u nak kiss. title mucuk utk u sorg je, hehe muashh sayang u!
>> cakk. syg meh la kiss i wangi ke x.. hehe kissh kt idung i eh.. then pipi, then mata, then tengkuk,then bahu, opss dah..sampai bahu jek ckup..xleh lebih2 bahaya. nati u geram dgn i.. hehe luv u so much :P
>>wekk xleh cium..xleh peluk nak gomol jek

.: eii..pjgnya lidah dia.. cium kang baru tahu..he he
>> kiss ler. x takut pun.. rela lagi..miss u sayangku.. x sabar nak tunggu u abis keje utk mlm ni..

.: Sayang..miss u lar..tgh buat kerja ni..tetiba terngat kat u.

>> syg i mkn dulu boleh? mkn roti je. lapar plak syg sori x tunggu u blk mkn sama. xpe kang i teman u mamam eh syg..rindu u..
>> Sayang dah solat? erm sure u letih kan syg kan.. rest la kejap syg. otak n bdn kena rest sygku.. dari pg td keje..meh i urut belakang nak? erm ni bkn ngader tau syg..tapi i siyes kesian kt u ni.. i yg x berapa ada keje pun terasa lesu bdn, ni kan plak u syg..
>> syg sure penuh dah inbox u dgn sms i kan.. xpelah.. i x sms u lg dah pasni. hehe ngader kan i sayang... x sbr nak dgr u gelak nati..miss u sayang..

.: sayang..i`m almost home..wish to be with u day & nite.. pls let me remain in ur heart coz i want to stay lovin u all my life..sayang u..so much.. gd nite baby..
>>x puas rasanya borak dgn syg tadi.. tapi apakan daya.masa jeles ngan kita
>> sayang.thank u 4 ur love..appreciate it so much..ermm... now that i really love u..im afraid of losing u sayang :(
>> sesungguhnya tiada apa yg dapat kuharapkan darimu melainkan keihklasan, kejujuran dan kesetiaan, ketahuilah bahawa dikaulah insan teristimewa buatku selamanya

.: sesungguhnya ku rasa sangat bertuah kerana dikau sudi menerima insan sptku yg tidak punya apa2. i dont have anything to offer except my luv. sygku sebenarnya, kau lah yg paling istimewa dlm hidupku. takkan aku persiakan mu sayang.. ini janjiku pada allah..muda DIA satukan kita dgn izinNYA. aku sayang padamu kaseh..

>>Hope u wont break my heart syg like others did. i just want somebody 2 appreciate my love. appreciate me 4 who i am. love u so much sayang. hope our love will last 4eva. insyaALLAH. nite2 my luv.

.: Izinkan ku masuk dlm kamar hatimu agar dpt aku hiaskannya dgn tinta darah merahku. biarkan ia segar & mekar disetiap pelusukmu. kelak ia subur hidup selamanya..

>> :) i akan tersenyum dlm lena i mlm ni sayang. hati i bahagia sgt..
>> :) tidur sayangku.. rehatkan diri..

.: okay my luv..*hugs & kisses* nite2 my sayang..

>> morning sayangku.. tido lena semalam sayang? muashh luv u..

.: Morning manja sayang. tak brapa tdur sgt. Dah bfast ke? i nak tidur balik jap gi la.. kpala rasa berat je ni. bestnya kalau i ada kt u skrang..tdur balik sambil peluk u..

>>wish i bleh dgr suara syg pagi2..sure seksi n manja kan..ermm luv u manjaku..syg ni sure dah tido balik..muashh mucuk..
>> b4 tido ingat u syg.. celik je mata ingat u.. ermm i suka.. it made me smile,..miss u

.: *yawnnnn* baby..where are u?
>>hai mucuk syg..dah mangun lum ni? dah lunch ke sygku? sdpnya dia tido sampaikan kita kissh pun x sedar yer..

.: hmm..baru bgn tidur...my body aching..sayang kat mana tu?
>> syg buat apa 2? i nk kuar dgn my sis g jusco. tgk wyg jln2. boring dok umah. kalau bleh kuar dgn u kan best. wateva u do.takecare eh syg.. n smile always.luv u.
>> syg dah lunch? miss u baby. ermm hati ni rasa rindu sgt ..nak je call u tp xleh..nak buat macammana. u ada tanggungjawab u dgn ur famili kt sana.. i kenalah fhm n mengalah..
>> lahai baru bgn eh syg.. i ondaway g jalan2..

.: Blum lunch lagi..bebudak sibuk ajak main bowling..nak g mandi jap. Dream of u tadi :) i miss u la sayang..
>>dream of me? dream macam mana tu syg? u tau tak i rindu kat u syg? sangat2 rindu.. i baru sampai jj..ermm ramai betul org ni.. luv u sayang..

.:Luv u too sweet baby..
>> u takkan berubah hati sayang?

.: I dah tanya hati i byk kali ..dia kata selagi hati u yg tgh peluk hati i skrang tak lepaskan pelukannya..selagi tu dia tak berubah..hati i syg sgt kat hati u ni..
>> :) u buat i tersenyum sorang2 kt tgh2 org ramai ni sayang..segan i ni hehe
>> i tgh nk byr ni.. long que la baby sayang.. u tunggu i eh hehe.. tgh wat pe tu syg? jadi ke main bowling?

.: Sayang..tiada apa yg dpt i hargai selain kasih sayang dari u.. i rasa happy sgt dgn kehadiran u dlm hidup i & i nak perasaan ni kekal dlm diri kita.. i syg u..

>>baby i belikan mak tiri i baju mengandung. comel sgt. hehe hopefully dia suka...emm miss u sayang..
.: Baiknya hati manja i ni.. i wish i cud buy something for u.. i nak tgk u happy bila buka hadiah dari i..mesti u give me a thank u kisses kan?

>>not just a kiss sayang.. i would give u more..hehe letih tunggu mama n amy pilih baju ni sayang..
>> hai syg.. i tgh ddk sorg2 kt auntie annes pretzel mamam pretzel n lemonade. klau u ada ni sure bleh borak2 dgn u. U sure having fun wif ur kids kan syg..i wish i hv my own baby..erm baby kecik la syg.. u baby besar. bygkan i ada u..n baby..ermm baby tua lagi manja kot..hehe muashh..luv u..

.: Hmm kalau kita ada baby..mesti dia cute mcm u..i want to love our baby as much as i love u sayang..
>> uve md my life happier syg..since i got divorced i selalu sedih n always think dat my life is miserable..i x penah rasa hepi mcm ni.. u dah kembalikan keceriaan dan kasih syg dalam hidup i.. thanks sayang..
>> sayang, honestly.. ..wpun kita x pernah jumpa tapi hati i dkt sgt.. sayang u sgt2..
>> sayang.. i da ondaway balik ni.. singgah beli satay spd tu kejap..arinih ada plak org tu niaga syg..rupa2nya dia cuti lama sbb mak dia sakit..u da sampai umah ke sygku? u rehat ye syg.. syg u sangat2..
>> alahai syg..jgn sebut pasal baby..nati i nak...susah u kang..dahla i ni lama teringin nak anak sendiri..ngader la u nih syg..ermm i dah sampai umh ni syg..
>> hmm kalau kita ada baby mesti dia cute mcm u. i want to love our baby as much as i love u sayang <<--- i suka baca msg u yg ni syg.ntah baper kali da i baca :)
>>gudnite my love..muashh
.: Nite to u too..my everdearesr sweet baby.. luv u so much..

>>rindu sayang dah.. :((
.: Hmm.. i pon sayang..rindu teramat sgt dgn manja i ni..rasa macam nak jumpa u je mlm ni..

>>ermm yang..
.: ..iyer baby..

<< i just cant help it.. miss u badly la sayang..
.: Allah saje yg tahu..*sigh* sabar je sayangku..

<<makin lama makin rindu, makin lama makin syg..
.: Terjaga dari tidur & teringat kat u..Aduhai..rindu sgt kat u..

>>i nak jumpa u tonite sayang..didlm mimpi2 i..mimpi2 indah bersama org yg tersayang

.: Sayang,.i taknak kerinduan pada u ni berakhir.. i nak ia sentiasa ada..hingga hari tua kita..

>> me too syg.. i cant sleep. rindu.
>>harapan i dgn u syg..agar u bkn spt org lain yg i penah kenal. yg cuma main2kan hati dan perasaan tulus suci i syg. i da penat dh nk lalui kedukaan itu lg..
>> insyaALLAH sayangku.. mudah2an kerinduan, kasih sayang kita kekal hingga akhir hayat

.: Insyallah sayang.. nak sambung mimpi i..mimpi ttg kita berdua..love u baby..nite..
>> sayang sambung tido balik eh.. kalau baby2 ni i dah tepuk montot sambil dodoi tidokan balik..kalau u.. ermm i kiss puas2 kot..
>> hai syg. its 3:38am. i terjaga dari tido. kalaula celik mata nampak u kt sebelah kan besh.. bleh kissh2. muashh sweet dreaks sygku

.: Wish to get a hug fr u all nite long sayang..

>> morning manjaku..
.: hi manja sayang..hmm ngantuknya..jap lagi nak bobom balik. meh sini tepuk montot i eik..muahh.sayang u sgt2..
>> sayang u jugak.

>> da jumpa myspace sayang :)

.: i saw lots of albums..tadi tak ada pon..ni tetiba ada lak..

>>td sebab u x approve i as frens.. now u da approve br bleh tgk semua.. i set view utk frens only sayang..
>> ermm hope sgt cinta dan syg u x berubah syg.. i bgtau u awal2 dah. i x cantik..maybe x secantik wife u pun.. i cuma ada hati yg bleh menyayangi diri u.. insyaALLAH
>> syg tgk gamba baby2 comel dalam tu

.: Okay i tgk gamba baby besar i dulu. pastu baru tgk baby kecik lak :)

.: hati i cakap...hati u yg dah melekat kt hati i ni dh bertaut kuat. hati i dah syg sgt2 kt hati u. i x bleh buat apa2 lagi. walaupun u x cantik, bisu, juling, etc

.: Tgh tgk baby i masa kat US..
>>gamba lama tu syg.. x clear sgt kan..

.: Skrang tgh tgk gamba ur family..
>>ada few albums i x bukak. i privatekan sbb ada gamba i gedik la syg.. 2 yg u tgk tajuk album ada lompat2..

.: My baby mmg gedik pon..he he ermm.. gambar kememe takde ke?
>>ngader..gamba kememeh takleh buh..
>> syg kalau nak komen ke kutuk ke..ckp skang..pasni takleh nak komen2 dah.. :) hehe

.: U`re so sweet & cute lah sayang..

.: I like baby adriana..cute big eyes..
>>adriana tu kan syg sebenarnya anak angkat kazen i, dia ngan ain yg dgn adik i tu adik beradik..mak ayah dorang bg kat kazen i.. so kazen i ngan auntie i amik bela.. i da cakap kat kazen i , kalau mak adriana bersalin lagi..i nak baby tu.

.: Iyer manja..i love u so much..
>> i love u too sayangku

.: i tak sehensem ur ex...& i dah tua..
>>sayang naper cakap macam ni..
>> sayang.. cinta yg berlandaskan rupa paras xkan kemana syg..makin berusia bkn makin cantik..bkn makin kacak tapi nilai sesebuah hati yg tulus ikhlas yg penting..

.: Ntahlah i tau u tak kisah..tapi i risau je..

>>yang bestkan kalau gamba anak kita yg dalam myspace i tuh..
.: Sayang wish that one day there`ll be loads of our baby pics in there & also ur pics.. wish i cud hv ur snow white pic dlm frame.. i nak letak kat meja ofis i..

.: Sayang i gi minum with my staff jap..

>>Syg, kupersembahkan satu cintaku, setulus hati hanyalah utkmu, & kulakukan semampu aku utk mnyayayngimu. hingga kau merasa jd pujaanku. meski bcinta kdg tak indah, tp ku buktikan kau yg terindah & ku pastikan i`m da lucky one..nikmati cinta lebih dari segalanya..
>>ok sayang take care love u ..

.: Sayang u wrote a poem kan?

.: i believe loving u is beautiful. i believe caressing u is delightful. i believe having u is wonderful. i believe ur heart is loveful. i believe 100% u & me r not a fool.

>> staff u laki ke pmpuan sayang?
.: hmm..mcm tau je i nak sms u .hehe..staff i laki ler..naper? nak bkenalan ker?

>>nope . kalau staf pmpuan..i jeles.

.: u got my poem tadi? i tak reti english poem tapi i nak buat gak..for u sayang

>>dapat sayang.. thanks.. u buat ker? nice la sayang..

.: yup i just hope we`re not fooling each other..what more fooling ourselves..

.: Sayang..i nak cakap sikit sempena kong hee fatt chai ni..
>>ckp apa sayangku? kalau bukan kong hee fattchai xleh ckp eh... ngader..

.: .. i nak cakap `wa ai ni`.sempena raya cina ni..kalau bukan raya cina kena cakap lain..hehe..
>>hehe i love u sayang.. sweet jek..ermm u x rindu i eh sayang? eh yang.. u nk tahu tak? i kan... i kan... ermm takut nak bgtau u .. i kan. :(

.: suka bagi i suspen sayang i ni...apa dia yang..?
>>i kan sayang.. belum mandi lar..heheheeh wekk! i da amik title u utk arinih jek..mucuk tapi wangi!

.: ler..patutla bau semacam je dari tadi..hi mucuk!! welcome to the club! hehe erm..mesti best bau u bila mucuk kan!

>>I LOVE YOU. those three words have my life in them sayang..

.: &. I MISS U. Those 3 words also goin to live in me now, tomorrow & future.. i dont want anyone in between us coz those 3 words keep our luv alive sampai bila2

.: Ngader! hehe..wish cud mandikan u..mcm mandikan baby..pastu i pakaikan u pampers..
>>ngader tu nk pakaikan org pampers..cium kang..miss u sayang..

.: Sayang..bateri hp i dah weak..tgh nak caj ni..tapi i nak call u jap..
>>ermm tau je kita tgh rindu kat dia..
>> hai syg..its 4.15am.. i bgn g toilet.. ermm rindu kat u syg..sure u tgh nyenyak tido like a baby mucuk.. love u sayang

.: Morning baby..tidur balik ke? i miss u last nite..& i miss u now.. love u.
>>morning sayangku..miss u..dah g ofis ke yang?
>> my baby ni tido balik agaknya ni..senyap je syg ni..

.: Hi sayang.. i baru je sampai ofis..u jadi ke nak g wedding?

.: Sayang, ive sent my pics to u...Have u seen my pics?
>>dah sayangku..love u more...
>>sayang..wif u n me..we`re gonna have cute n adorable babies.. luv u always sayang..
>> sayang ni sure manyak bulu dada ni.. siap la i belek satu2..

.: Ngader..ade ke nak belek bulu dada kita..
>>yang..luv u..
>> hai syg sori lambat bgtau u..i dah sampai. td hp tinggal dlm kete.. u tgh buat apa tuh syg?

.: Baru lepas servis kereta..skarang tgh nak nak makan kat kedai bestfren i..sayang dah makan ker?
>>baru lepas mkn syg. i dapat mkn makanan pengantin. hehe mak my fren ni mmg suka kat i syg..sbb dr dulu kwn dgn anak dia ..biasa tido umah dia.. kena bg layanan special ni ha

.: i taknak layanan special.coz i dah ada someone special..which is u sayang
>>hope it`ll last forever sayang..

.: i feel the same too sayang.. to be someone special to u till i'm old..opss i mmg dah tua da pon..
>>hehe comelnya.. couldnt wait 2 hold ur hands.. ermm if u let me 2..

.: Yup u can hold my hands but jgn belek bulu i tau.. nati i geli..
>>ngader! jap lagi i nak balik ni syg.. tp makcik ni tgh dok bungkus utk mama

.: Mintak dia bungkuskan u utk i boleh? hehe..muahh!

>>sayang, i rasa i balik mandi kot bkn takat tukar baju..hehe berpeluh2 ni..
.: Mana aci..ilanglah bau original u sayang..

>>okla baby mucuk..

.: Love u more sayang...

>>jammed sayang..

.: Tak apa sayang..drive safely..but u know what..i`ve butterfly in my tummy.. & its getting intense..
>>hehe comel.. nervous eh sayangku.. i pon..

.: sayang dah sampai mana dah?
>>alahai sayang..i br je nak sms u..bahaya betul ni..u tau je..hehe anyway i br sampai kat area umah i

.: i dah sampai kajang dah..erm..berdebar2lah..anyway take ur time k..meanwhile i tgh pujuk butterfly2 ni..
>>u da sampai kajang? u nak amik i ke or kita jumpa kat jusco je syg?

.: tak kisah ..mana2 pon boleh.actually i dah dekat komuter. nak tunggu jusco kat mana eik..
>>kat komuter dah eh.. ntah2 i lalu td u da ada kot. ermm ikut syg..kita nak g ni kat jusco balakong dkt jalan cheras

>> drive safe sayangku..love u

.: Sayang..u called? i baru sampai umah.. thanks for the wonderful evening. Appreciate u so much. Gd nite my luv. Luv u heaps..

*************************************
~ and that was the last sms i got from him.. why? ONLY GOD KNOWS! to that person..i just want u to know..my love for u will remains forever..i wont stop hoping n praying..dat one day..u n me will be together..i love u ZAH.



ok tu je sms gedik tahap menyampah pulak bila saya baca balik...geli jek.. sebenarnya sms yg last tu we all baru balik dating.. and tu sms dia baru sampai umah.. after that esoknya dia tak sms dah..call pun takdek.. nak kata dia tak suka kat saya tak kot sebab masa tu takdela gemok giler cam skang.. badan montok gebu sedap2 haha n sepnjg masa dating dok pegang tangan..tgk wayang sama2.. dinner sama2..shopping semua..and we had fun.. sweet jek rasa..pastu dah balik pun sms ok jek..tup2 dia diam..

rupa2nya kans... beliau sudah kantoi sama bini dia lar..ada org nampak kitaorg makan sama pastu dah report kat wife dia.. so dia pun senyap jek la..bini simpan hp semua.. haha tu la padahnya bila bercinta ngan laki org.. cam bodo pun ada saya rasa masa tuh.. mmg terasa tertipu sgt2 la.. ingatkan duda rupanya masih ada bini.. so nakbuat cmane...dah nasib..so mmg we all tak contact dah la.. malas dah saya nak pk cuma perasaan syg tu ada..yerla dia mmg sweet sgt.. after 3 months..dia call saya balik.. ngan ayat2 menikam jiwa..haha.. kata sayang la..rindula.. jiwa kacau la.. nak divorcekan bini dia la.. macma2 la dia cakap..nak kawen ngan saya la..ohya lupa plak..mlm yg we all dating tuh..dia siap sanggup nak jumpa mama papa saya tau.. kira berani betul mamat tu kans..

ok sambung citer.. dipendekkan citer..saya tak balik ngan dia pun..taknak la kacau umahtangga org.. tak kira la dia kata dia tak bahagia ngan wife dia ke apa alasan dia bg ke..biar dia carik orglain..leceh.. lagipun dah takde hati dah kat dia.. then lepas tu lost contact..tapi baru2 ni saya dapat tahu...dia dah divorced ngan wife dia.. ermm..saya doakan moga dia berbahagia.. n tak main2kan hati pmpuan lain dah...

ok abeh citer.. so pendapat korang... geli menyampah atau sweet jer sms gedik ni? sila berikan pandangan ngan ikhlas..hahahha tapi jgnla kutuk den lebey2 sentap nati... :P



EDITED - SMS ni semua saya save kat hp lama saya.. rasanya masih ada lagi kot..tak delete2..natila sok dah kawen ngan CH baru bleh delete..haha infact ada byk lagi sms dari ex2 dulu den tak delete..saje buat kenangan.haha so da terjawab kemusykilan mimy camne saya bleh ingat sumer sms2 ni..haha giler panjang mcm mana nak ingat..

11 comments:

^^AnGGun^^ said...

perghh panjang gile n3 akak..
cungap2 nak bace..ehehehehe
pendapat adeQ sweet jek rasenya saat tuh kan..agak romantik!!!

sape2 berchenta pon rasenya camni gak dapat smsnye..kalo ade yang nafikan tuh tipu la kot..paling tidak 20% mesti sama mcm ni..;-)

Mimy Hamid said...

heheheeh...macam encik awak plak bunyi sms nya...tpi encik awak aku single mingle...takpelah kasih jdikan pengajaran..laki org ni kalau bercinta mmg meroyan skit...kita pun leh terlayan...tp aku muskil ni ingat plak ko bait bait ayat ni..semoga happy ngan CH ...hehehe

rasp said...

sib baik dpt find out awal sblum terjebak lebih lanjut...
tapi sis, time2 bercinta semuanya terasa indah je kan...
bila tau keadaan sebenar mau terasa hangen dan cam diperbodohkan je kan...

noradzlina.kamdani said...

kite prnh gak rasa terawang2 mcm tu sbb kes same le..cintan cintut dgn laki org..tp ntah jodoh kuat agknye kawen gak ahirnye...

ieda said...

wakakakkakak ... memang GEDIKSSS babas dikkk noiii

heheheh akak baca baru setengah .. x tahan lah nak baca abehhh .. wakakkakka

ermm teringat sms gedik nieh ngan adik akak .. last2 putus gak .. hehehe dah x der jodoh kannn

Dee said...

dee ckp terus terang eh..mula2 dee baca..pastu dee scroll je..smpi kt bawah...hahaha..org bercinta mmg gitu..romantika de'amor..

anyway, bagus keputusan yg kaseh amik..lg satukan..ntah2 dia bercerai sbb buat pangai ada pompuan lain lg..sian wife dia..n sib baik wife dia x serang kaseh masa tu..kalo x kes naya..hehehe..

Amy said...

Alahai babe sooo sweet la sms2 tuh..Ko buat aku tringat gek zaman aku duk menggila ngn xbf aku yg ado bini. Yg ni mmg aku tau die ada bini tp aku gedik nak gak kapel ngn die hahahaha..Sial x?? Tp die cam x ko gak la ade prob ngn binidie..

Apepon babe aku doakan ko happy ngn chenta baru ko neh hingga ke jinjang pelamin..amin2

Cik_Nomi said...

fisrt..gile pancang entry sms tu..sanggup lak akk type panjang2 dolu ek..

2nd.. rasa nak gelak golek2..hahahaha.. tegak bulu rome sebab geli.. ntah.. bukan jenis saya kot sms2 cang gitu.. dulu bercinte ms belajr dulu..dahsyat gak bersms, tapi tak ingat arh camne..lepas breakup terus hapuskan semua bukti2..hatta secebis hurup pun..hohoho.. agaknye klu bace mau guling2 kutuk diri sendiri.. ahak

3rd.. rase mnyampah gile ngn llk camtuh..haih..

pearls.. said...

waa.. panjang giler sms ko.. sikit cam cerpen daa..

tapi..bila baca sms tu semua..mmg berbunga jerk rasa..cam perutku penuh dengan kupu-kupu.. dan sememangnya.. itula yang ku alamai masa bercinta dulu.. tapi bukan ngan somi org.. ngan laki aku skarang laa...

best sms ko..

Iena said...

nok... pjgnyer entry ko ni... nk terkeluar mata mak nok... mak baca separuh dulu... separuh lg mak sambung esk lusa plak... hu3

Nona Reena said...

kak longggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!..mak aiii..panjang giler...nona belom abis bace lagi ni..tapi nanti sambung lagi..

reaksi si nona masa membaca:
senyum sorang2,sb 60% msg kite cam same maklumla mase ni perasaan tgh b'bunge2 kan.???waahhhh....kak long..nona nak g kl 29th nov - 3rd dec..jom meet..nak hug kak long..gerammm....rinduuuu