Monday, November 16, 2009

Milo Tabur

Salam

korang penah rasa tak air MILO TABUR ni..

ala air milo ais biasa je tapi ditabur Milo diatas nye....

rasa dia kan.. tersangattttttttttt sedap...

ni semua gara2 LAZYF... dok tgk kat blog dia ...air yg sgt lazat ni..maka..saya pun try la buat gak..

buh ais manyak2..tabur milo byk2.. kalah starbuck frapp tau.. :P


tika dan saat menaip entry ni..saya teringin sgt nak buat milo tabur ni..alahai..

sambil minum..bleh kunyah2 milo tu.... bak kata DJ EPOI.... Walaweiiii!!!


p/s: minum kaseh minum la milo byk2..bg naik lagi badan ko tuh..!! :P

13 comments:

atty's said...

jgn minum selalu tau..kaseh .nanti berak keras lak kang..ekekekekee..

Ida chubby said...

memang cedap kak..dulu2 saya selalu buat jugak..patut la kita comelkan hehehe :)

cheqna said...

ekekeke kak

cheqna pun suka ngat minum milo tabur...

perghhh sedapnya...

nway salam kenal kak =)

Farra Dhelina said...

ohh my fav drink!! sedappp betull.. suke sgt minum time prgnt.. ishhh ;)

Dee said...

slalu minum kt kedai mamak je..malas tol nk buat kt umah..sbb xnak anak2 minum ais..

Makcik Vogue said...

my fav drink for last couple of years. asal masuk kedai jek kompom2 akan order milo tabur. at one point kena admit sepital sbb tonsil terus kena stop amek ais TERMASUK milo tabur pojaan hateykuuu...

siriyusss, milo tabur mengundang banyak memori silam (ayat skema tabley blah kan)...

demmm, renduuu milo tabuurr!

btw, salam kenal!

arbaieyah said...

seapnyaaaa milo tabur....dah lama tak pekena milo ni......ni yg malam ni nak buat mcmni....eeee terliur rasanya

Kaseh said...

atty : wahahah kakty..betul2 mmg kalau minum byk2 berak keras..


idachubby : tu la pasall... menda yg sedap tu la salu jadi punca badan kita cumel..


Cheqna : salam kenal to u too dear.. :)

Kaseh said...

Farah : hehe sedap kans...

DEe: mmg ais tak elok minum salu.. elok la dee praktis kat umah tak kasi budak2 minum ais..


makcikvouge : waaa milo tabur pun ada kenangan silam eh..hehhe


arbaieyah : buat yunk jgn tak buat.hhehe

Mia-Ina said...

nampak menarik..ups NO ice plz...hehe

mummysya said...

kaseh ku sayang....

boleh mabuk milo nie dear...
hehehehehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kak kaseh,sebijik mcm kat waroeng penyet la,milo dinosaur depa panggil

Lazyf... said...

kak...
kalo ais tuh jenis yg mcm serpihan2 tambah plak lg serbuk milo smpi penuh....perghhhhhhhhhhhhhh!!!!