Tuesday, November 24, 2009

The Biggest Loser Asia- Jgn lupa!


Salam...

Jangan lupa malam ni.. pukul 9 mlm.. dok dpn tv diam2.. kita tgk sapa contestant BIGGEST LOSER ASIA... kat Astro Hallmark eh..CHannel 702




Pengacara dia macam biasa la..si Comel SARIMAH IBRAHIM.. ermm baru saya tahu dia dah divorced.. alahai..cantik2 camtuh pun org tak appreciate kan.. ni kan pulak yg gemuk gedempul hodoh cam saya nih... anyway nak tahu lebih lanjut pasal sarimah.. klik SINI


Syanie Hisham pun ada pegi masa audition arituh.. tapi dia tak masuk jadi contestant pulak.kalau dia masuk sure bleh kurus slim melim n bertambah comel kan...
ermm more stories klik2 ...




Ohh how I wish i can join them.. waaaa kalau la den di transform jadi cun.. apa jadik eik? anyway si Jehan miskin..dina..Syanie.. and alam... try workout the BIggest Loser way.... more stories klik SINI.. (ahaha biasalah baca kat blog org..so kenalah bg credit )




jom kita tgk DISEBALIK TABIR BIGGEST LOSER ASIA AUDITION..
more stories.. klik2 SINI..

and last but not least...


THE OFFICIAL BIGGEST LOSER ASIA WEBSITE - klik2 sini jek :P

p/s: Busy sebusy2nya.. entry tangkap muat jek ni.. atleast good info gak kans.. miss u all...

5 comments:

PriNceSS MiA said...

kalo kita dapat masuk mesti best kan kak...

Kaseh said...

Princess mia : tu la pasal yang.. kalau kita dapat masuk..sure menjadik diet kita ni kans.. alahai.. akak arituh nyaris nak pi audition. tapi nyaris jek la.. tak pi pun..hahah

sis_nita said...

beb..

aku nak masuk arr.. tapi t ramai laks yang kaco..

maklom laaa.. aku t bertambah gediks lak bila dah kurus..

ehehehe..

:P :P

lily lotus said...

ok, mari melekat depan tv

arbaieyah said...

alaaaaa....lupa lah pulak malam ni ada TBL asia..rugi betullllll...bila dia nak ulang smula ek....