Wednesday, November 25, 2009

Desa WaterPark!


Salam..

Cuti sekolah dah start dah kan.. so korang ada plan g mana2 ke bawak anak2?

ermm saya ni plan byk tapi masa ngan fulusnya harus difikirkan..

anak2 sedara dah dkt seminggu dok sini... takde bawak g mana2 pun..

takat g tgk wayang ngan bawak g swimming kat club house..

kesian dorang bosan dok umah..

nak bawak jalan jauh2 saya lak cuti very da limited..



ermm tapi insyaALLAH sabtu ni ingat nak bawak dorang mandi2 main air kat DESA WATERPARK.... tu kira termasuk den la tuh nak berendam sakan.. hopefully tak hujan la kan..

tapi tgk cuaca 2 -3 harinih macam ok jek kans..




so apa lagi.. korang taknak join ker.. leh gak kita buat blog gathering tak formal.. heheh andaikata korang terniat nak bawak anak2 mandi manda kat DESAWATER PARK tuh.., inform la saya eh.. leh kita dating sekali....

p/s: dah lama tak berendam sakan..

9 comments:

MY HEART said...

Dear,
cmne nak ge sana ek dari Putrajaya?? Fees nak masuk brape hengget ek???

ieda said...

salam dik .. akak baru jerk balik dari bawak kids gi HOLIDAY ..
hehhe

ke CH .. best sgt ..

ermmm tmpt nieh kena gi nieh .. nak merasa terjun dlm air lakk hehehhe

Ida chubby said...

baju leh pakai baju biasa je ke kak? ke ada certain2 tempat dia x kasi kalo pakai shirt?

leh bawak food sendiri x?

sori..x pernah pergi la...huhuhu

Kaseh said...

myheart : avelyn cayang, kaseh ada wat entry special hehe menjwb soklan anda


Ieda: waa akak g ch bestnya. . Harus pasni bwk anak2 berendam plak kak hehe



Idachubby: baju biasa bleh aja pakai yang. Tp food xleh bwk masuk. . .jomla kita g berendam! Hehe

sis_nita said...

isk..

smlm aku berkali2 nak komen blog ko..

tapi tak leh..

aku dah janji ngan sara wawa nak bawak pi sunway lagoon..

tapi bila tgk ni..

cam beh gak kan..

sis_nita said...

ko pegi bila beb?

minggu ni ke..?

aisehhh.. mata aku sekeluarga rasenyerr lom OK lagikk laa lau minggu ni..

hmmmm..

sis_nita said...

lau kat sunway kan..

aku musti masak sosej ke nugget ke pastu sorok kat beg.. aku letak kat baju2 yg aku bawak tu..

hahahahaha!

LEPASSSS beb!

sis_nita said...

sara wawa musti gumbire laa lau dapat mandi manda..

lau kat sunway tu, aku mmg tak yah nak beli tiket dry park.. kat wet park jerr.. depa berdua tu mmg suka berkubang lerr..

Ida chubby said...

akak...camner? best tak gi desa waterpark tu? ingat nak gi la huhuhu

masa nak masuk dia cek betul2 ke kalo kita bawa food luar?

makanan kat sana mahal tak?