Wednesday, November 18, 2009

Tag dari Mia-Ina ..Saya Sedang...

Salam..

thanx mia dearie for the tag.. sib baik senang.... ok meh la tgk saya sedang buat apa....

1) saya sedang type entry utk jawab tag dari mia ni laa...

2) saya sedang klik2 address member nuffnang dari shoutmix saya utk balas nuffnang klik dorang.. sorry geng lama tak klik..busy lor..

3) saya sedang tgk movie citer `species 2` kat starmovies..ntah brapa kali tgk dah.. tak jemu2..

4) saya sedang surf website airasia dan website2 yg menyediakan package percutian 3 hari 2 malam ke langkawi..member opis mintak tlg cek sebb kat opis internet line ada prob so tpaksa tgk kat umah...

5) saya sedang terbayang2...kalau dapat milo ais tabur ni besh ni..tapi takleh buat sebab sedang batuk yg amat teruk... :(

6) saya sedang memikirkan mana nak bawak anak sedara jalan2 cuti sekolah ni.. weekend ni dorang datang sini.. so taktau mana nak bawak jalan...

7) saya sedang klik2 bukak blog kawan2..sempat baca jek..tak sempat nak komen.. sorry eh geng.. tapi percayala..saya sentiasa baca..cuma tak sempat nak tinggal jejak..

8) saya sedang susah hati badan tak kurus2... uwaaaaaaaaaaaa...


hehe ok abeh dah jawab tag... saya nak tag korang semua bleh? :P

3 comments:

Mia-Ina said...

tq so much jwb tag mia

Mia-Ina said...

tq so much jwb tag mia

Mia-Ina said...

tahniah utk izzati..

ikhlas dr cikgu MIa...belajar rajin2 ye izzati...moga mama dia selalu tersenyum

kak azimah, plz give emel.i'm going to private my blog...nk link blog akak..need ur emel