Tuesday, December 1, 2009

Live : Malam ini . . .


salam,

Br smpai umh, jammed gler td padahal dari nilai ke kajang je, ikot hiway lekas plak tu, mcm mana bleh jammed plak? Oh td ondaway nk msuk hway lekas ada accident, teruk gak la nampak, 2 buah ambulans lalu. . Rasanya mcm br kena, kalaula saya awal kuar opis td entah2 sy yg kena, syukur alhamdulilah da selamat smpai umh dah pun . .

Okeh, malam ni . . .ada apa eh? Erm . . .

Malam ni ada tbl asia, kul 9 mlm channel hallmark, jgn lupa tau

Malam ni pun ada 'so u think u can dance.' kt channel axn, dok tukar2 cenel ni kang kul 9, kejap2 biggest loser kejap2 sytycd ni . .

Malam ini saya dinner rojak buah je. . Tp sdp rojak buah ni, dia ada keropok2 yg sgt lazat. . . Tapi

Ternampak Otai burger amy belikan td. . .alahai . . .mcmana ni? Hehe :p

Okla, nk smbung mamam n tgk tv. .

4 comments:

afiq said...

uppss sye dinner rojak jugekkk miahahha

Lazyf... said...

sedapnyer rojak itewww...nallerekek...
kak....bilo la dapek jumpo akak nih???sob sob sob...
minggu nih sy demam...so x bran nk jumpe takut tjangkit domam kt akak...sian kt akak nnti...uwaaa...

Kaseh said...

afiq : ya kita serupa beb, sgt lazat kan rojak buah hehe



Lazyf : ala ciannya dia dmam, ala xpe, bebila bleh dating. Sok da sehat koling2 akak ok. . Akak pun x sehat gak ni. Complete package, domam btuk selsema semua ada. Haha lg terer . .

adikmanje said...

KO SEBUT BURGER AKU DOK TERBAYANG BURGER MAC D YG PROSPERETY TU..HUHUHU...SEDAP SEH...