Tuesday, December 22, 2009

TBL Asia - Nothing to update... dia repeat daaa

erm...takde apa nak update malam ni..coz ulangan jek.. boring betul!!... sudahnya den tgk SO yOU THINK YOU CAN DANCE laa..lagi besh....

ermm kenapa dorang repeat eik.. kenapa takde update eik.. ada apa2 berlaku ke? waaa saspen...!

16 comments:

eazlye said...

2 r pasaL dah r saNggup tgaLkan buKu tuk exaM soK..tup2 repeaT Lak....mesTi dorg x updaTe Lagik story Last week....

Kaseh said...

ezlye : aikkk sanggup tu tinggalkan buku nak exam demi tbl..hehee dah dah g study!!

noradzlina.kamdani said...

tu le..kite pun naik bosan..dh xcited sbb minggu lps dh miss...

Kaseh said...

noradzlina : sakit ati je kan..tunggu2 tkdek..

rasp said...

i berkobar2 tunggu nak tgk nie smlm....
hancur lebur hati nie bila tgk repeat...
naper ek jadik gini huhuhuhuhu...

atty's said...

lor apsal repeat lak ..
kty mmg tgh layan so you think u can dance tu ..jadiknya setiap hari selasa clash je..

Kaseh said...

rasp : tu la.. rasp dah byk kali miss kan..bila nak tgk je dia repeat.. geram jek tunggu semlm...


kakty : kaseh salu clash kak.. 8-9 tgk SYTYCD dulu..pastu kul 9 terus tukar.. tu yg salu berebut ngan mama.. haha sebb dia nak tgk dance tuh..

adikmanje said...

Kaseh, aku layan mlm tadi..sebab aku belum tengok lagi yg memula tu...hehehehe....lepas tu layan citer hantu TB9...thailand punya hantu...

Faizah_Haris said...

huawarghhhh tensenn penat je tungguu...ishkkk3

Dee said...

tulah..repeat..boring tul..dee pun tgk so you think you can dance..lg best..

Kaseh said...

Adikmanje : kalau lum tgk yg lepas takper lagi bleh tgk semlm.. ni aku da byk kali tgk yg lepas2..haha pastu tak sabar nak tgk yg baru tup2 takdek..geram jek..


faizah : samalaaa..punya la berkobar2 nak tgk.. tiba2 ulangan..sakit ati..


Dee : SYTYCD mmg besh.. salu mmg berebut ngan mama nak tgk..tapi semlm bleh tgk dgn tenang sebb TBL repeat..hehe

jemiro said...

haha, keep smile :D
we must keep grateful

lily lotus said...

tersilap tayang kot..hehe

en_me said...

tbl tak pernah tengokk noo.. ehehe, salam akak transformasi tewww

Ida chubby said...

hari tu kita gi a famosa melaka...nampak blue team kak...yg david tu kot..means dia mcm tahan lama jugak la kot...yg lain2 x nampak plak...akak bila nak wat TBL blogger lagi nih? 99htn nak habih dah ni :)

Mimy Hamid said...

aku rasa dia nak start early year 2010 tua syik duk ulang je...bikin suspen je kannn...benci aku tgk ulangan