Tuesday, December 8, 2009

Live : TBL Asia - this is it! 1st weigh in session

TBL Asia ... the weigh in session..

Aisyah - 7kg

Aaron - 10kg

Nadia - 7kg

Martha - 8kg

marilyn - 9kg

Christine - 9kg

TOny - 10kg

Garry - 7kg

The biggest loser of the week....


David - 13kg

my favorite kevin...

Kevin - 12kg



He did it!! The Biggest loser of the week... 14kgs loss!!

Hafiz - 14kg



You go boy....!!!

Congrats... giler arrr... takut plus impress dgn result masing2.. yerla biasa kita tgk The biggest loser.. bila weighing session in pounds kan..ni dia kira in Kgs...so mmg kita kat malaysia ni biasa kira in Kgs.. bila nampak huge number tuh.. tersangatlaaaaaaaaaaa impress... seminggu tu beb.. bukan sebulan or 3 bulan.. tapi seminggu!!!.. 14 kgs in a week? AWESOME MAN!!

The elimination...

You go girl aisya...relax.. u can do it at home.. ahaks.. so do we... insyaALLAH..


p/s: bukan sikit yg turun tu..bykkkk giler...!! kita boleh ker?

14 comments:

misz Lina said...

perghhhhhh...

byk tu total lost.... camni mmg leh kurus mereka...

nak gakkkksssss

misz Lina said...

perghhhhhh...

byk tu total lost.... camni mmg leh kurus mereka...

nak gakkkksssss

Mar said...

sgt kagum kan tgk TBL asia td..sgt best kalau turun byk cenggitu

noradzlina.kamdani said...

kite kagum giler dgn kevin..especially ms dia climb up the stairs nk g kt bendera tu..his spirit..adoi..tkt tgk...tp cian dia skt kn tu pun sbb mkn 1 bj epal jek...but pity aisha..if only i hv the chance of course i'll kick out reshmie...

Kaseh said...

misz lina : byk kan dorang hlang berat dlm seminggu je plak tu. Bygkan . .seminggu 7-14kg, 4 minggu jadi? Hehe


Mar : mmg kagum sgt2. Bersemangat pun ada kan. . .

Kaseh said...

noradzlina : sama la, masa mula ingatkn dia x boleh naik smpai top tau, tp he did it. . Kagum btol dgn kevin. . Tp mmg aisya shud stay, semangat dia lain. . Tp team yg lain ingat dia main2 kot padahal dia mmg suka gurau. .

rasp said...

tak sabar nak tgk repeat dia...
thx noradzlina for the info....
mmg salute lah tgk the weight loss!

Kaseh said...

rasp : harus tgk repeat tbl nanti. . Its awesome!

Mia-Ina said...

wah byk nya turun ooo....

Faizah_Haris said...

fuiiyoooo mlm td tgkkk tercengang2 woOO.....huhh KILO tu bukan pounds2 neh.... 14kg??? saya kalo sebulan 14kg pun dah kira cukop3...hahaha... adehhh....

adianiez AIDA said...

memang amazing bleh turun belas-belas kg. tu pun da satu kejayaan besar bagi mereka.

boleh ka aku? alamat nyer, tinggal tulang!!!

Lazyf... said...

sian kt Aisya...
dia x patut diundi kuar mlm td...

Mimy Hamid said...

aku teringin nk turun berbelas...baru turun angka 2kg pn aku dh jerit apatah lg berkilo cam diorg ni..

arbaieyah said...

mmg boleh turun byk tuuu...tgk lah dia org punya training mcm mana...makan pulak tu sikit je....kalau kita semua buat mcm dia org pasti kita semua solid molid dalam 3 bulan lagi....

aku sangat kagum dengan program ni....

kalau lah aku layak masuk...aku pegi dia punya odition...tapi aku kategori tak layak...uwaaaa