Tuesday, December 15, 2009

TBL Asia - 2nd weigh in

salam

2nd week weigh in result...

Damieta - 3kg

Nadia - 2kg

goddes - 2kg

hafiz - 4kg

rashmi - 3kg

aaron - 3kg

christine - 2kg

david - 4kg

garry - 3kg

marilyn - 4kg

kevin - 3kg

carlo - 5kg

tony - 0kg

average 3kg losses je minggu ni.. mmg dah jangka.. after losing so much weight masa 1st weigh in tuh.. mmg takleh nak harap dapat lose more 2nd week... tapi den suka.. merah menang kali ni.. my kevin selamat..haha.. tapi next week sure dorang akan loseweight giler2...
my kevin.. 3kg je.. takper la dear.. keep it up.. next week lose more okay..

goddes terkeluar... ermm never bother pun.. tapi macam menyampah plak tgk byk sgt komen dia masa dah terkeluar tuh.. haha..lantak la dier.. apa2 pun my kevin, nadia n aaron selamat.. ehehe ..sgt bias saya kan.. :P

p/s: ermm kaseh.. ko sibuk pasal berat org turun la itu la.. ko tak reti2 nak turun berat ker?
opsss!! a reminder utk diri sendiri... heheh

22 comments:

Mia-Ina said...

wah...sekali lagi mia dpt tengok result sini jela,..umah x leh tengok..huhu

Good luck utk kak kaseh...

Kaseh said...

MIa - mmg update utk mia pun... hehe sama2 share... tapi minggu ni mmg tak byk turun masing2...thanx 4 wishing me luck dear.. really need it..hehe

arbaieyah said...

sya suka kevin....dia cool je n semangat dia tinggi....sy harap kevin dapat berat badan yg dimpikan....x sabar nak tgk kevin kurus...kalau satu hari nanti kevin boleh kurus apsal kita semua xleh??? kita semua mesti boleh punyaaaaaaaaa........yehaaaaaaaaaa

Kaseh said...

arbaeiyah : bolehhh punyaaaa (tiru ala2 angkat ikan besar ni) hehehe
tapi siyes mmg kevin tu cool je kan.. kalau dia bleh turun mmg miracle lar...

Mar said...

mar pn menyampah giler dgn goddes tu..eloklah dia keluar...annoying pulak bila nak blah tu.bebel2 x tntu hala

Kaseh said...

Mar : tu lar... rasanya geng yg lain pun glad dia yg dikeluarkan..

rasp said...

kevin masa weight in tu,
muka dia alahai comei plus cian je tgk...
tapi terkezut plak i dgn goddess tu..
aiyoooo cam malu je kan ckp cenggitu on air...
very unprofessional plak i tgk...

Kaseh said...

rasp : kevin mmg comey kans.. kalau dia kurus tu..cute nati..
tadi mmg terkejut jugak ngan goddes.. nampak sgt dia yg hipokrit selama ni.. kata work in a team.. support each other.. ni tak.. last2 condemn plak.. patut da kena keluar tu bg la semangat kat member yg lain..

je who? said...

ye.. aku pon suport red team.. blue team mcm xgemok sangat je... go read team.. aku suport nadia ngn aaron je.. hahaha ~

je who? said...

ye.. aku pon suport red team.. blue team mcm xgemok sangat je... go read team.. aku suport nadia ngn aaron je.. hahaha ~

Cath J said...

eh.. dah main rupa nya... aku tak tengok2 lagi.... nak tengok lah.. boleh juga buat semangat utk kita2 ni... adehhhhh.....

watie said...

sonot nengok the biggest loser lagi2 nengok yg org besar leh kecik kan kan kan

re = saya lum baik batuk lagi.. semoga kaseh cepat sembuh

Mimy Hamid said...

aku pun suka kevin gak..suka tgk kesunguhan dia...come on kevin yeahhh

Kaseh said...

Je who : hehe tu la pasal walaupun aku minat dave nuku tuh tapi team dia semua tak gemok sgt...n aku tak berapa minat sgt kecuali si aaron hensem tuh..


Cathj : dah 2 minggu start da dear.. aku pun set reminder kat hp gak..ahaks.

Kaseh said...

Watie : mmg besh kalau tgk dorang punya improvement tiap2 minggu..
moga cepat sembuh utk watie gak..


mimy :comel kan si kevin tuh.. relax je dia.. aku mmg nak sgt tgk dia kurus...tapi aku nak nadia atau aaron jadi biggest loser.. takpun mana2 org malaysia la kot..hehe

mama_iris said...

naseb bek kaseh update psl TBL asia neh....smlm x sempat nak tgk....ada hal..goddes yg mana ek....blom ingat lg nama2 diorg neh...

ieda said...

heheheh TBL asia nieh .. hermmm akak x dpt tgk sgt sbb teruja tgk top 12 SYTYCD tuuuh ..

dah final 10 dah ... teruja tul tgk tarian2 mereka .. per2 punn dik remaider tuh untuk akak jugak .. hehhehe

Dee said...

hmm..sket je kan kali ni..mesti trainer push harder this time..tp tulah..dh terkeluar dhlah..xyahlah byk sgt komen..adatlah game..hehehe..

Kaseh said...

mama_iris : hehe dun worry insyaALLAH kalautakde apa2 hal tiap2 minggu kaseh update.. dok je dpn tv.. goddes yg dari filipines tuh.. tak gemuk sgt.. dari blue team..


kak ieda : haha kaseh pun layan sytycd tu kak.. suka si kathy ngan joshua.. tapi salu miss sebb dorang perform last2..masa tu lak TBL dah start..harus layan tbl dulu hehe


Dee : tul la kan.. trainer push over sgt.. sbb tu kurang turun da.. tapi biasa la tuh.. 1st week byk turun berat air hehe. lemak2 liat nak turun berat.

Ms AiReEn MoHd said...

naik melayott da tetek jantan gomox tu..kekekekeke namooooooo tatottttttt...wah byk gak deyrang turun ekk..aku kalau turun gitu kan bagus ekkk...weh ko on 99htn lagik ker..ko kawin bulan bape...sile la nyatakan ..

Kaseh said...

Eryn : wakakaka tu la pasal melayut dah tuh..dorang turun mmg byk beb.. kalau aku la turun macam tu.. nati jumpa ko terus ko tak kenal aku da..haha...aku kawen..ermm tak sure biler la..jiwa aku tgh kacau skang ni.. macam nak taknak jek kawen..

lily lotus said...

wahh.besarnya lelaki itu :D