Tuesday, December 22, 2009

Cabaran Langsing Bersama Dr Rozmey


Salam..

Minggu ni mmg tersangatla bz.. tak sempat nak baca blog kawan2.. so balik rumah pun pulun la baca mana yg sempat.. n macam biasa la harus singgah kat blog ZEL... terbaca entry pasal CABARAN LANGSING BERSAMA DR ROZMEY...

Zel join... dan harusla saya pun join sama.. Zel! aku pun join gak cabaran tuh..
baru je register...dan dgn berani mengupload gamba di web era tuh.. padahal dah serik gamba masuk TV arituh.. erm takper la kot..niat ikhlas n hopefully Era Radio keep personal detail peserta dngn baik.

so kawan2 takmo join ke..jomlaaa....cabaran dia berakhir sama dengan 99HTN..

citer pasal 99HTN, saya masih lagi berdiri teguh diet 99HTN walaupun dah kantoi nasik byk kali.. Selagi zel tak singkirkan saya dari game..maka...saya masih setia.. hehe andaikata tak layak pun takper.. just having fun diet ngan kawan2.. lagi satu tak dapat nak update berat sebab weighing scale kat rumah ni rosak.. tapi..jeans dah longgar.. taktaula good news ke tak.. kena timbang baru tahu ok ke tak ok..
kadang2 bdn susut tapi berat sama jek..

okla...malam ni jgn lupa The Biggest loser Asia, HAllmark CHannel 702... daa..

6 comments:

CikMin said...

go..go girl!...

Kaseh said...

cikmin : hehehe mudah2an dapat masuk...

Mimy Hamid said...

aku pun nak try gak ar..thanks kaseh info

atty's said...

ade dgr kt era..gudluck utk kaseh ..

Kaseh said...

Mimy : no problem beb.. kita sama2 berjuang nanti..


kakty : thanx kak... muashh..

POSH76 said...

beb jgn ler malas2 keep blogging taw...hepi new year to you & cepat2 tawen taw....hehe