Tuesday, December 1, 2009

Live : tbl asia - bengang dgn desmond ni!

disaat ni desmond tgh gedik nak blk, bengong plus bodo plus ngada2!

Org lain susah payah melalak bagai x dpt join da team, ko sebok nk balik.

Tak sedar diuntung btol. . Org nk ubh hdup ko, ko nak blk!

Emo aku tgk jantan penuh drama ni lar. GERAMNYA!!! Kalau ko xnak join dah, meh ganti ngn aku. . Aku nk jd kurus lawo. . Haha emo. . Ok iklan da abeh . . Kalau dia kuar gak mmg dia bodoh. Siyes!

*edited - kuar jgk mangkuk tu. Bodoh! Ni la nama x bersyukur, org lain susah pyh nk join, mangkuk tu da dpt masuk nak kuar plak. . Bodoh!

20 comments:

Cik Adek Manes said...

gerdix la kan ahdek desmond tue.. ahkak rase cam nak sekeh pon hadooooo.. !

Cik Adek Manes said...

gerdix la kan ahdek desmond tue.. ahkak rase cam nak sekeh pon hadooooo.. !

Kaseh said...

einaz : tau takper, geram jek tgk kan? Kalau la dia dpn mata ahkak ni, bkn takat sekeh, ku sepak2 jotos semua br dia tau. Bodo btol!

mummysya said...

tulah...
propah lebih, kalo kin pon kin nak masok...bukan senang kan....

ieda said...

hehehhe akak x tgk layie TBL Asia nieh .. tapi nampak mcm program nieh dah buat kaseh PANAS .. hehehhe

Faizah_Haris said...

memang vodooo...huhh....tak sedo dek untungg....tak malu btol nanges2 nak balikk...huhhh....gerammmm3.... huhh...

Kaseh said...

Mummysya : tuh la kin.. geram jek tgk semlm tau.. sakit betul ati ni haa..


kak ieda : haha kalauakak tgk sure akak pun sakit ati..

faizahharis : tula kan..sentap betol semlm la..mmg bodo mamat tuh.. kalau tak bek bg kita masuk kan..

noor said...

sy penah rs cam dia rs...ms ikut raining utk sukan...mmg la penat ms first day training....ms tu mmg rs menyesal giler, esok kena ulang benda yg sama, rs tak leh nafas, cam nak putus nyawa...
ms ni kena ingat semula la nape kita buat benda nih....kalo balik lg malu kan, per nak jawab kalo org tanya nanti....
so sy rs dia nih sebenarnya tak kuat azam nak kurus...n "sayang" dia pun tak bertegas suh dia stay kat sana....
mamat ni pun cam homesick jer...
so balik je la sgp kay....hahahha

[z@ck] said...

ahahah..
rilek2...
desmond tu tekanan perasaan kot..sbb tu dia tarik diri...
btw..suka tgok kevin from hong kong tu..but at the same time rs sedih juga..sbb nmpk dia ssah btol nk berjalan and berlari dgn saiz bdn dia yg besar tu..

Kaseh said...

Noor : tu la akak harap sgt masa dia call sayang dia tuh.. sayang dia bg semangat suh stay..ni tak..dia kata ok jek.. aduhai..


zack : kita serupa..besh tgk semangat kevin kan..wpun dia yg paling besar tapi dia buat jugak.. wish sgt dapat tgk dia slim..

adikmanje said...

alamak...aku dah 2 weeks tertinggal TBL asia ni...almaklum la...bizi...wanita berkerjaya...bizi sampai lupa...hahaha

Kaseh said...

adikmanje : sib baik ko tak tgk...kalau tak sure ko emo cam aku..haha takperla beb dia ada ulangan tbl tuh...

Dee said...

amboi geramnya kaseh...sabar2..

Kaseh said...

Dee : hehe mmg geram betol ni dee.. kalau dia taknak meh bg kaseh yg join..

fattybombom said...

hek..desmond kuar gak ker?:)

hehehe...sorry nyampuk jap :P.

tp teruk gak red team punyer trainer tu...bdn2 diaorg tu besar2. pastu terus bg exercise yg high impact tuuu..mmg x larat laa...dia kene bg exercise yg low impact dulu mcm trainer group biru tu...sbb yer laa..nampak sgt diaorg semua tu x pernah exercise..kene laa biasakan dgn exercise yg ringan2 dulu..tu yg semua semlm tercungap2 muka sampai biru :(.takut sgt kaloo salah sorg tiba2 heart attack semlm. :(.

Kaseh said...

Fattybombom : rasanya mmg dia kuar..dia dah ckp kan masa weighing session tuh dia nak kuar.. ermm sebenarnya kan..red team amek yg besar2 ada advantage tau.. sbb org besar ni cepat turun n byk turun berat..pastu blue team tak sebesar red team.. rasanya winner dia mesti dari red team..

rasp said...

bior je lah si desmond tu kuar...
dok dlm tu buat menyemak je...

Kaseh said...

rasp : betol2...biarla kan dia nak kuar.. byk drama jek..boring tul..

Mia-Ina said...

sabo...sabo...panas ni...salam singgah kak kaseh

Kaseh said...

Mia : thanx singgah dear.. mmg tgh panas masa tgk tbl malam tadi..tapi arinih dah ok dah..hehe