Wednesday, December 2, 2009

Borong Vitagen

Salam

korang suka vitagen tak? hehe saya suka la jugak.. tapi yg paling hantu vitagen ialah anak buah saya yg dua org tuh...si adik ngan kakak.. asal cuti skolah bila datang kl jek mmg penuh la kat umah tuh ngan jajan dornag la.. biskut ke cokolat ke..candy ke..ice cream ....segala bapak junkfood complete ada kat umah tuh.. pastu yg mmg takleh miss..ialah VITAGEN.... mmg jadi minuman harian budak2 ni haa.. termasuk la mak sedara budak2 ni gak :p

mahal gak kan vitagen ni.. 4 hengget lebih satu pack yg ada 5 ketul kecik je dalam tuh.. minum sikit jek.. tapi sedap la air tuh.. nak dijadikan citer... tgh dok baca blog mummysya.. rupa2nya member ada jual vitagen gak..harga murah.. so apa lagi.. kebetulan nak cuti skolah masa tuh..budak2 dah sibuk tak sabar nak datang umah nena (budak2 panggil nenek dia NENA...atuk dia TOKPA..biasalah zaman skang..moden dah kan.. ada yg panggil nenek tokma, nanny, macam2 la.. janji maksud sama ye dakk..)

so nena dorang biasa la bila cucu nak datang..sibuk beli tu beli ni.. vitagen tetap ada dalam list..dah dapat harga murah happy la org tua tuh..haha bila dah tau kin ada jual vitagen murah maka dgn pantasnya sms order.. bukan sikit okay..tamak den order tuh.. satu pack ada 5 ketul kan... biasa jual 4 hengget lebih kan.. kali ni dapat 3 pack for RM10 jek.. sapa takmo.. murah kans... den borong la..pastu after set date nak jmpa ngan kin, rupa2nya main supplier dia LISA (pinkjamboo) ...

maka set la date nak dating ngan lisa.. mmg tak sabar nak jmpa lisa ni sebab den admire anak dia Tasya yg comel bangetttt.. jumpa kat depan Ani sup Utara , bandar permaisuri.... dah amek gamba tasya dah masa tuh tapi bila check2 kat hp takdek! bengang giler ni.... anyway thanx eh lisa kerana susah payah anto vitagen tuh wpun tgh tak sihat masa tuh.. ..

balik2 umah terus kuarkan vitagen nak simpan dalam fridge la konon2nya.. sudahnya fridge tak muat..

puas sumbat2..still tak muat..macam mana la nak muat...


celah manala nak sumbat vitagen2 ni.. anyway amek vitagen ni hari khamis lepas.. harinih dah abeh dah ....mana taknya..bukan budak2 yg abehkan.. mak sedara yg belasah.. :P


okla kita akhiri citer vitagen ni ngan gamba budak comel ini... sayang betul gamba amek aritu ilang.. jomla minum vitagen ngan tasya...

oh ya lupa..kalau sapa2 nak order vitagen bleh la contact Mummysya ataupun Lisa(pinkjamboo) okay..

10 comments:

rasp said...

masa Sapphire kena HFMD tu, vitagen lah yg dia asyik teguk....
dlm fridge mmg wajib ada 1 pek :)

Kaseh said...

rasp : kalau sis kan..sis suka yg natural flavor tuh..yg putih.. tapi budak2 ni suka pepel ngan hijau.. sapphire suka kaler ape eik..

Mia-Ina said...

mia pun suke vitagen...yg hijau tue..sedap..

PinkJamboo said...

Hi Kaseh, tq so much sbb borong banyak gileeee... lenkali leh jumpe lagi yer....if free singgah umah lisa plak lepas nie... bole la gomol si tasya puas puas... heheh..mak aih, kejap nya abis vitagen tuuuuuu... take care dear!

Kaseh said...

Mia-ina : sedap kan yang..akak pun suka yg hijau gak.. senang semuala akak suka.. ahaks..



Lisa : no prob dear.. ingat nak order lagi lar tapi natila kaseh sms eh..hehe. nati kita jmpa lagi insyaALLAH

Faizah_Haris said...

wahhhh manyakkk nyerrrrr..... kat sinik pon ado jual 3 pek RM10 ke RM11 tah.... staff jual setiap ari khamis... akak pun sukaa yg ijau tuu... selalu jek kehabisan...ishkk2 ramai gak peminat ijau tu ek

Dak Wan said...

Anak teman pon giler vitagen gak. Thanks 4 the info. Kat Perak ada yg jd dealer tak?

Kaseh said...

Faizah haris : hijau mmg sedap kan..hehe


dakwan : ermm rasanya adakot tapi kaseh taktau..heheheh

Butik Liza Andaman said...

cmne nk jd dealer? ade vitegen je ke?yg len xde? yogurt ke...susu ke...

aNa LiEyA said...

pada sapa2 yg nk order leh email sy ana7411_lieya@yahoo.com.bg alamat n no fon sng sy nk tau jarak anda.free delivery shah alam/putrajaya/pj/ sg buloh rm11-15 botol vitagen