Thursday, December 10, 2009

Dah ada tapi...


Salam..

hehe short entry.. just nak bgtau kat my top commentators yg request jusco Voucher tuh.. menda tu dah ada..sorry la lambat.. baru je dapat Vouchers tuh.. last weekend pegi bawak budak2 tgk wayang kat jusco terlupa nak beli... haa ni semlm balik keja den terus zasss ke jusco jap beli vouchers ni...

so mendanya dah ada..tapi...

den belum pos.. hahaha tunggu eh... insyaALLAH pasti akan di pos secepat mungkin..

sebenarnya tak check email lagi pun... tapi dah agak2 semua nak vouchers.. so voucher it is..

ok all.. take care..

9 comments:

adikmanje said...

waaa..bestnya sapa dapat voucher tu...nanti leh pergi shopping..jusco pun tengah banyak sales la ni...

Dee said...

ceklah..dee dh antar address..kalo x dpt bgtau ek..

Mimy Hamid said...

mak tunggu noks...mak nak rembat brg jusco pastu beli pki voucher ko bg...harus aku ingat ko ...muahh

rasp said...

alamak...me lupa lak nak revert kat u kan....
me pun nak voucher gak aaaa...
address malam nie me email k...
ya amponnnnnnnn terlewat gitu!!!

^^AnGGun^^ said...

erk..sis camne nk dapatkan voucher ni??leh citer sket??

Kaseh said...

adikmanja : hehe sorang sepuluh hengget jek..tapi jadik la kan. bleh tambah2 beli barang kat jj tu..


Dee: dah dapat dah address dear..nati kaseh pos eh..


Mimy Hamid : hehe nati aku pos tau..


Rasp : haaa tu la pasal... tgk kat email takdepun detail dari rasp..nati bg eh..


ANggun : alahai sayang...yg dapat vouchers ni semua top commentators blog akak utk bulan lepas.. haha saje je bg meriah blog sket..small gift je pun dari akak

atty's said...

beshnya sapa dpt voucer jj tu .leh sopink

^^AnGGun^^ said...

owhh..itu macam ke sis..
aiyakk..tlepas suda la eh..
huwaaaaa tade rezeki

Mia-Ina said...

tq so much for the top up kak...