Saturday, December 19, 2009

Live : Cerekarama `Kerana Lidah...`

Salam
sebenarnya takde mood nak update sgt tapi ni saje nak share
erm korang tgk tak cerekarama skang kat TV3? ala yg citer pasal pmpuan mulut jahat suka bawak mulut ..suka porak perandakan org.. ish ish ish.. ermmm
saya tak penah jmpa lagi live org camtuh..tapi saya tahu mmg adakat dunia fana ni.. ...nauzubillah...mintak dijauhkan la..

okla nak sambung tgk...taktau apa ending ni...


*edited : pesanan utk semua..langit tidak selalu cerah.. segalanya di byr cash kat dunia ni..

7 comments:

eazlye said...

ala kak...x tgOk aBes r....
tP de jek kwn sy yg perangai camtuh...
membatu apikan org...

Lazyf... said...

ellie suriaty mmg "jahat" sungguh dlm citer tuh!!!
plg sedey biler dier dok kutuk2 Khaty Azean yg sengaw tuh...
sian sgt2!!!

uMMisYa said...

memang jahat sungguh mulut..geram tengok

memang ada orang macam tu..depan kita baik belakang kita abis diumban segala tohmah..
pernah kena, kat tempat kerja..nampak mcm baik, ramah..rupanya mulut jahat

mama_iris said...

skali kene strok....part paling best bile khaty azean tu marah die balik...muhahaahha....

pssttt....baru taw nama die khaty azean....muhaaahaha

Dee said...

tgk smpi abes..best gak..ada pengajaran..

lily lotus said...

ramai manusia camtu..tak timbul keinsafan langsung..biar Tuhan yang bayar cash

rasp said...

tak tgk lak crite nie huhuhuhu rugi rugi...
tapi tul sis, nowadays dah byk kes2 pembayaran cash kat dunia nie, tapi masih ada lagi yg lum insaf...