Tuesday, December 29, 2009

Lazy Me..

Salam..

lamanyaa tak update blog.. mood coti2 kot.. citer byk tapi takde mood nak berblogging..

korang penah tak rasa macam ni? rasa yg kadang2 malasssss sgt nak update..padahal ada citer..

rasa...ermm entahla.. malas... nati2 la eh den update... apa2 pun miss u all la.. ermm ada few blog

sempat jengah tapi tak tinggal jejak... nati2la den jengah lagi..


waaaaaaaaaa naper ni malas sangat ni kaseh oiii!!!!

12 comments:

eynda said...

Pernah jadi malas cam tu gak....tapi last2 lagi berlambak entry eynda :-p

noradzlina.kamdani said...

rindunyer nk bc blog akk ni...

Mimy Hamid said...

biasalah tu babe..aku pun ada sengal badut malas ..time datang tu..uihhh...blur otak

adikmanje said...

Kaseh...ingatkan ko pergi holiday ke obersea trip ke...ropa2nya malas ditahap ICU..hehehe

nazliahnazeer said...

naz pernah jd cmtu. slalu plak skrg ni. hehe. pelik jg npe kak kaseh tk update. rindu nk bce. ahaks. take care. anyway naz click nuff akk. ;)

Kaseh said...

eynda : tu laa..tatau naper la..malas betol.. ada masa tapi malas.. :( sib baik baca blog kawan2 lum malas lagi..tapi still..malas gak nak tinggal komen padahal nak sgt mengomen..hehhe


noradzlina :waaa natila eik bebila mood rajin datang akak update..hehe takde yg menarik citer pun..

Kaseh said...

mimyhamid : itulaa.. aku pelik betol tau ni malas tahap apa ntah nih..

adikmanje : hahaha mmg da tahap masuk ICU dah ni.. tak baik2 lagi.. mmg ada g coti2..tapi idakler ke oversea..tepi2 sea je..haha

Kaseh said...

nazliah : thanx dear sudi singgah wpun takde update..hehe akak betol2 tgh malas ni..

BoyLobo said...

giler lame aku tak dtg blog ko babe?ko ape kabo?aku windu sgt kat ko...kalau tak ko komen aku berjemaah....skang aku tunggu tunggu tak der pun...huwaaaa kaseh ko mane...jemari ko sihat kah nok?

ko maseh diet lagik ker?ko kawin bulan bapoe?kale ape?ajak aku tak?aku nak bikin baju kawin ko nanti?hikhik over kan...kekekekek jom kite main bowling ajak ina ajak miemie ajak ko ..ajak kenkawan lain nak tak?

Ms AiReEn MoHd said...

nok tadi ko ade nampak kan...boylobo komen aku yg koemn bukan si boy...huwaaa ni alkisah luper log out la ni....tak pasal semua kenkawan aku komen semua kuar name boylobo plak......hikhik..ampun nok...tu aku tu bukan si dak boy...renung renung cadangan aku tuk berbowling tu tau nok...nati kite plan

lily lotus said...

takpe..ni kira update gak ni :D

dina said...

babe, ni turn kau lak, aritu aku, pehtu amy... lepas ni tah sapa lak yg kena penyakit M ni...