Tuesday, December 8, 2009

TBL Asia - Malam ni

Salam..

1st of all.. a special thanx to all yg da bg komen semangat utk saya.. ermm lately ni saya agak down sikit.. macam2 hal .. macam2 menda dalam fikiran ni..taktau mana satu yg nak disettlekan dulu..
sudahnya diri yg runsing.. yg pasti saya takleh duk diam.. makin duk diam makin terfikir2... so mmg kena buat something gak utk mengelakan dari terlalu byk berfikir...

waa melalut dah ni.. okeh just nak ingatkan kawan2 malam ni jgn lupa tgk TBL asia.. macam saya ni nak kena gilir2 tgk So You Think You Can Dance ngan TBL asia ni. haha...dua2 besh.. tapi priority harusla TBL asia.. mmg la ada repeat tapi tak besh rasa ketinggalan..:)

korang perasan tak...??

Muka dave nuku ni coach TBL asia lebih kurang macam muka Bob yg comel itu..

cara dorang train pun lebih kurang. .. si dave buat muka sebijik cam bob.. tapi dah tentu2 bob lagi hensem la kans...


kalau la den yg dapat coach sehensem tuh.. phew... hari2 training bersama pun takper.. ahaks..
good luck to both of them lar... kalau berjaya dorang kuruskan contestant Asia tuh..mmg gua saspek ..ehh respect.. :P

Haa jgn tak tgk tau malam ni.. ada org turun 12kgs!! kalau saya tak salah dgr lar.. nak sgt tgk sapa yg turun byk tuh.. phew... and mintak2 malam ni saya tak emo lagi.. and takde la yg bodo nak backoff dari contest tu lagi.. kalau ada mmg ku boikot tgk TBL asia ni nati.. haha..ckp je ni. :P

pastu nak tgk keadaan ada satu contestant yg paling besar tuh ..lupa nama dia lak.... kalau tak silap dia admitted kan.. waa kesian..tu my fav contestant tuh sebb walaupun dia paling besar tapi semangat dia.pheww..tiada tandingannya... kesian dia kan.. hope dia ok n dapat teruskan journey ni..


okeh citer pasal TBL bloggers plak.. tima kasih pada yg berminat dan bg sokongan.. tak sangka ramai gak yg nak join eh..ok ermm gimme time eh.. nak pkkan strategi utk Season 2 ni.. mmg betol ckp korang.. kena ada committe, and maybe kita buat group plak kali ni kan.. sure menarik kan.. tapi tunggu eh.. bila dah settle dah confirm... dah tenang jiwaku ni..baru kita decide okay kawan2 dan adik2 yg tersayang...

oklah tu je.. malam ni jgn lupaaa.. daaa...

6 comments:

rasp said...

sis yg kena admitted tu kevin ek...
nak tgk la gak tapi tu laaa ada hal lak malam nie....
bila ek dia nye repeat prog tu?

Kaseh said...

Rasp : dear..kalau tak silap sis hari sabtu repeat..tapi tak sure pukul berapa..

haaa kevin yg admitted tuh.. alahai kesian la kat dia..comel tuh kalau dah slim..

Mia-Ina said...

TBL asia ni tengok channel mana kak kaseh..huhu..almaklumla kat rumah mia ni astro pun xde....sedihnya...

Kaseh said...

Mia-Ina : alahai.. kat astro ni..hallmark channel 702, takpe nati kalau ada akak download eh..mia bleh tgk kemudian

noradzlina.kamdani said...

kak take ur time..tp mesti ade tau season 2 tu ..sy dh infm akk ezatulhanizam yg no 68 nnt akk update once u dh figure out projek mega ni...thanx akk

Mia-Ina said...

:-) tq tq....umah kte mmg xde astro..tu psl apa org cite kte x tahu.....