Wednesday, October 7, 2009

Waktu gempa sama dgn ayat & surah dlm Al-Quran!

Salam

sorry lama tak update, bz sesangat..tapi byk nak share citer.. nati2 la eh..cuma citer yg ni takleh nak tunggu lama..so ni update pantas... dan penting ..

macam biasa pagi2 dapat on kejap blog..nampak update dari Ika.. n isu yg sgt menarik..so nak share ngan korang gak.. apa kata korang pi baca kat blog Ika.. bg yg dah mmg follow blog ika bleh la baca terus..tapi bg yg tak follow bleh klik dibawah...

klik sini

Waktu gempa sama dgn ayat & surah dlm Al-Quran!




p/s: Allah Maha Besar dan Mengetahui!

6 comments:

sis_nita said...

Subhanallah..

Segalanyerr mmg dah tercatat sejak azali lagi..

tapi berapa ramai yang menyederi akan ketentuanNYA ni?

semoga dosa2 kita terampun..

amin..

POSH76 said...

mintak mesia dijauhkan la dari malapetaka cam gini...takutkan...

rasp said...

subhanallah...
Allah Maha Mengetahui...
ngeri tul keadaan tu..
kesian pun ada kat dorang especially kat kids tu semua ..

@--- Sueanne ----@ said...

sume dah tertulis..
mintak2 kite dijaukan dari sume ni..huhhu

Lazyf... said...

Subhanallah Maha Suci Allah...

lily lotus said...

kebesaran Allah ;)