Friday, October 23, 2009

live : nurkasih

live : salam, on mobile je ni, saje nk share. Mesti korang tgh tgk nurkasih kt tv3 skang ni. Samala dgn saya. N saya sgt emo skang. Sakit hati dgn adik si nur, x abeh2 busuk hati. Ayat yg buat saya tersentap masa nur lepas borak dgn dia kt luar umh . . Erm jahat sungguh niat dia nk menjatuhkn umhtangga liya. Ee geram! Real life ada ke pmpuan mcm tu? Pakai tudung nampak lembut tp busuk ati? Alahai . . Ok gtg, da abeh iklan. . .mau sambung tgk!

7 comments:

Mia-Ina said...

sedih gak kan nanti endingnya katrina mati.....dia sakit rupanya utk jumpa adam buat kali akhir..

petite4 said...

orang busuk hati ni, tak kisah pakai tudung ke tak... tudung pakai kat kepala, hati x pakai tudung..

Amy said...

weh nok si nur ke si sarah yg jahat tuh..ko ni msti mamai neh..jgn ko mimpi lg dah laa.kali ni bkn kne kejar ngn momok tp ngn bayang2 si sarah tuh hahahahahaha..

weh nnt ko bg aku ko nye email ann aku email ko cter nurkasih nih..ade sorg hamba ni kasik aku psl cter ni....

sis_nita said...

uiii..

aderrr..

sulu seorang perempuan bertudung penah mengaco umah tangga aku..

tau tau tau..

CikMin said...

sabo..sabo..sabo...menjadi la tu wataknya si sarah tu...

Mimy Hamid said...

aku dah baca sinopsos citer ni smpi habis...ehheeh tau kesudahan...noks..ada je paki tudung hati busuk ..realiti beb

Lazyf... said...

uwaaaaaaaaaa....lamo da da tgk nurkasih...tp mmg x suker giler watak Sarah tuh...perasan + busuk ati lak tuh...