Saturday, October 24, 2009

live : kaseh masak?



Live entry on mobile jek, malas nk on lappy, malam kang br on kalau sempat. So to all my dear frens sori kalau komen x berbalas n nuffnang x berklik, mlm kang insya ALLAH saya pulun eh.
Ok arini 24/10/09, genap setahun me n my cintahati bersama. Kira da setahun la CH jaga hati saya n tahan dgn kerenah saya. Haha n dia tgh ondaway nk dtg kl mcm biasa lawatan bulanan cuma kalini special sket. Nk celebrate our 1st year couple anniversary, haha gediknya ko kaseh . . .hehe ala bg can la kan, x semestinya da kawen jek bleh celebrate. .

So sempena ari special ni saya masak? Haha xla. . Mama yg masak :p , Roast chicken . . . .yummy! Saya beli kek je. . Ahaks nati2 la buat full entry, leceh nk type guna hp ni . . Daa happy weekend to all!

P/s: roast chicken br nk masuk oven, pasni nk buat coleslaw, whip potato, mushroom gravy . . Yummy. .

12 comments:

kojah said...

terliur gak kakkk

^^AnGGun^^ said...

erk!!! mesti sedap kan kan kan...
pic yg semua da terhidang ade tak??
kasik tepek la sis...
ehehehehe

Mia-Ina said...

wah bestnya cintahati nk dtg ni...jelesnya mia dengar...hehe

sis_nita said...

isk!

ni kali kedoploh aku klik komen ko nehh..

baru leh tembus..

lorrr.. hengatkan ye ye laa ko masak :P

ieda said...

tkasih atas ucapan takziah tu ...

ermm x per lah dik kalau x tahu .. akak x kesah .. nanti akak tanyer org lain lak ..

waaaaaaa buleh tahan nieh .. kaseh masak ker nieh .. ermm len kali bak mai sikit .. biar akak rasa .. lulus atau idokkk .. hehehe

lily lotus said...

yummy! aduhai sampai sini aromanya kakkk

Ms AiReEn MoHd said...

amboi kaseh masak la plak..kaseh cepat ajak aku pg umah ko nak makan tu woiiii..nak nak ...klik klik nuffnang ko gak ni

Mimy Hamid said...

happy anniversary ...dah setahun korang..aku setahun thn depan ..heheeh lama lagi

Lazyf... said...

Happy Anniversary...
Moga berkekalan ke jinjang pelamin...insyaallah...
Mmmmm....yummy tuh kak oi...hehehe

atty's said...

salam kaseh ..antor ler skit umah kty ..huuhuhuh..

joegrimjow said...

mengiurkan

nak masak ape ek rini
hurmmm

Iena said...

happy 1st year anniversarry dear...
hakue hengat ko yg msk... skali mak ko daaaa...