Friday, October 30, 2009

IKLAN - Bontot kuang ajar ke org yg kuang ajar?

Entry berbau busuk...

sakit ati tau tadi...

tgh syok2 makan meehoon sup sedap panas2 pedas2 sorang2..

pastu tiba2 terdengar bunyi kentuttt!! bukan slow hokayyy..kuat giler dan lamaaa!!!

tup2 pandang meja sebelah, elok jekk mamat berbontot tak sekolah ni menyengetkan bontotnya

tgh sedap2 kentut.... nak meradang pun tak guna... so diam jek la..

tgk bontot dia tuh.. hanya mampu mengambil gamba dari sisi...


nasib baik tak bau apa2 yg busuk... kalau tak..mau ku sumpah org itu...

utk org bontot tak sekolah itu.`` hello bang! kita bukan kat US tau...bleh kentut bila2 masa tak kira orang tapi malu bila bersendawa... kita ni kat Malaysia yerr... dah awak tuh pun melayu..so bawak2 la kaver sket kentut tu.....



p/s : hahaha amek ko sib baik gamba bontot dia je aku amek..kalau tak ..ngan muka2 dia aku snap tadi.. mengong..

11 comments:

uMMisYa said...

eiii..pengotornya..
sya cukup geram kalau org kentut...
bayang kan bunyi tu keluar dari mana..

Farra Dhelina said...

hahaha mOntot kuang ajOoo.. no manessss!!

Alinx said...

hehe,marah bebeno akak ni...tp btul la,eeeiii mcm jijik plak kan...

(sesuaikah perkataan jijik itu)

Dee said...

hahaha..jgn marah2 eh kaseh..nti kena bom!! happy weekend dear!!

danishahumaira said...

eeee terbantut nak makan tak senonoh tul la, jgn marah2 ye kaseh, have a nice weekend

lily lotus said...

wakakaka...eee disgusting betul! patut lastik jer montot dia tu

Lazyf... said...

so disgusting itu worang...

rasp said...

eeeee hampeh tul! takde sivik ke?

watie said...

sungguh kurang sopan org itu!!

psstt selamat menempuhi cabaran 99 hari tanpa nasi :)

sueanne said...

eiiiii..xsenonoh tul la..
geli lak sue..huhuh..

tp kelakar akk amik gmbr montot org tue..hahah

~0~ said...

abg bontot tue pakai uniform ke??hehehehe...