Thursday, October 8, 2009

Perodua MPV

Salam..
hai.. dari tadi dok belek2 blog.. jengah sana... jengah sini.... byk betol citer kawan2 yg saya dah termiss.. uwaaa giler nak marathon semua2 ni nati.. kalau tak marathon kang taktau citer ujung pangkal dah tak besh dah.. ermm bila la agak tuh.. ofis hours dah tentu2 bz.. balik umah dah letih malas on lappy.. weekend penuh activity..uwaaaa...ampun eh korang den tak dapat nak melawat blog2 korang semua.. nati dah betol2 free baru den tawaf semua eh..

okla ni entry tangkap muat jek.. byk citer tapi malas nak karang idea... so layan gamba jek la..
ni pun dapat kat email... ada yg penah tgk dah kot.. yg tak penah tgk meh layan..

















Perodua MPV baru.. berlawan la ngan Proton.. tapi tak sure lak baper cc MPV ni.. EXORA 1.5 jek kan.. hehee ada sapa2 nak beli kete baru ker? (Jeling2 kat SIsNita.. ) hehehe

Insyallah minggu depan saya akan start berblogging semula.. bersama cerita2 sensasi.. chewaahh sensasi la sgt.. hehe bersama citer2 boring saya laa... ok jumpa lagi.. daaa muashh.. rindu kawan2 ku semua..

7 comments:

sis_nita said...

ni bulan 11 baru release ni kannn rasanyerr kannn..

mak aiii..

lama lagi lerr aku nak tunggu..

loan lagikkk.. booking lagikkk..

urmmmm..

tapi kan..

cc baperr nehhh..

POSH76 said...

yessa jgn biar blog hang dok bersarang...ala update ciput pun takper kalu tak nanti iklan hang pun tido tau...hehe

atty's said...

boleh tahan gak..mpvnya ..

rasp said...

lawa gak ek...
sapa nak beli, i nak tumpang naik hehehehe

Dee said...

cantik gak..x dpt beli dpt tumpang naik cam rasp ckp tu pun jdlah..

@--- Sueanne ----@ said...

body cam exora pun ada..
tapi dalamnye quite ok gak la compare ngn exora..
wahhh..cam best jeee..hehehe

Lazyf... said...

Kak Kaseh..
Btul la nih Perodua MPV...
Bulan 11/2009 nih launching...
CC 1.5 DVVT (Exora 1.6 CPS)...
Harga antara 53k - 63k hengget...