Friday, October 9, 2009

Hadiah Makeup Contest

Salam

morning, sihat ke semua? hopefully semua sihat walafiat, saya sihattt sgt..hehe and happy sebab harini jumaat ...esok cuti..yeehaaa..besh..

ok disebabkan POSH marah tak update blog ni..jadi saya akan update hari2 ...sehari 2 kali minimun..hahahah macam boleh.. belasah jek la eik..

Ingat lagi tak entry NI, peserta diberi pilihan memilih MAC lipstic pilihan hati kans.. so as promised saya kenalah carikan lipstic tu.. Kebetulan aritu amy g Mac kat midvalley..so cepat la dapat beli.. kalau tak nak kena tunggu dia rajin g Mid baru leh suh dia belikan..

Mummy Sofea pemenang kita request Mac (Honeylove) sbb dia biasa guna yg tu.. so arituh kirim la amy g beli.. tapi tak sempat nak beli Dilily punya sbb masa tu lily lum bgtau yg mana satu jadi idaman kalbu..hehe takpe.,len kali eh lily ..nati bgtau nak yg mana..

ni semua adalah hasil rembatan amy kat MAC .. tapi bukan semua dia punya.. ada la member2 lain yg kirim suh belikan.. kan amy ada MACPRO card.. so dapat diskaun.. tapi ada gak dia selit barang2 dia tuh.. kalau mama tahu... ayokkk.. harus dia mengamuk.. tak abeh2 ngan makeup..

haaa yg ni MummySofea punya.. Original eh syg.. kaseh dah promise bg yg Ori kan..so dapat yg ori la jugak.. anyway kaler ni masa tgk nampak macam tak lawa sgt..tapi bila tgk Mummysofea makeup lawa kans....nampak natural gitu.. i like..


so lipstic ni akan diberi pada MUmmySOfea minggu depan..insyaALLAH masa cukur jambul anaknya.. dan seperti dijanjikan jugak.. Amy akan buat Makeover bg pemenang kan.. so MUmmysofea pilih hari cukur jambul anaknya utk buat makeover.. wahhh vogue gitu ehh.. ok ok utk Mummysofea.. insyaALLAH kaseh n amy akan datang terjah umah Mummy utk makeupkan anda bg bertambah comel.. sebb skang pun dah comel dah kan.. hehe

ok tu je citer pagi ni, utk DIlily nati bgtau eh liptics yg mana menjadi pilihan n bila nak makeover..

nantikan entry ku lagi ptg ni.. haha.. dah bersemangat ni nak buat entry satu hari 2 kali.. korang rajin2 la jenguk blog ni eh.. pastu klik2 nuffnang.. :P

ok take care alll.. keje rajin2.. muashh..daaaa

9 comments:

*Miss Geli^ said...

rupanya aku tak mintak lagi hadiah aku ek??

hahhaahha
macam nak rekues lipstick jugak la...

keji kan ai??

Mimy Hamid said...

kaseh mak menangis nengok MAC ni...huwaaaaaaaa....eh klu kirim amy lenkali beli MAC buleh tak??? hehehe ko jgn pang aku

Kaseh said...

NOgha : aku ada niat gak nak bg ko mekap tapi aku takut ko elergic lak yerla kan ko ngandung..ada org ngandung takleh pakai mekap..haha pastu aku terpk nak bg ko baju ngandung yg comel2..tapi ni dah ko nak lipstic eh.. ok gak la ..ko nk yg mana nati bgtau.. aku tunggu amy g mid lagi bebila nati aku suh dia beli..




mimyhamid : hehehe tu la aku suh masuk contest arituh ko takmo.. kan dah rugi liptics free jek.. hehehe
tapi kalau ko nak kirim si amy tolong belikan guna member card dia bleh aje.. dah mmg dia salu buat camtuh pun utk kwn2 dia..

POSH76 said...

bestnyer dapat MAC...aku ko tak update pun aku klik2 tau...heh

camnilah mendengar nasihat...jgn kasik sawang tau...heh

sis_nita said...

haaa..

aku baru nak tanyerr..

beb..

aku nak beli compact MAC laa..

ko belikan blehh..?

erk! bukan free maaa..

kang aku bank in lerr duit..

series ni..

Kaseh said...

Posh76 : insyaALLAH babe.. aku akan merajinkan diri mengupdate heheh..



SIs_nita : haa nati aku bitau amy..takpun ko terjah blog dia.. tanya dia sendiri..aku tak reti bab mekap2 ni... dia pandai ler..

rasp said...

syioknya dok bersopping make up tu...kalo i dah verangan tu semua i nye, leh gitu hahahahahaha

*Miss Geli^ said...

aku nak yang mana satu aku bgtau???

mehehhehehe...ni yang datang sifat tamak haloba dalam diri aku ni....
bagi la mana2 yang ko nak kasi..aku terima gitu..

kalu ko nak kasi cash beratus ratus ringgit, ko sms je la...aku bagi no akaun maybank aku...muahhahahahahah...

wei, apa saja pemberian, aku terima...

Mummy_Sofea said...

wahh kaseh...sukernya dilla tgk entri ni...hopefully dptla kaseh dan amy dtg masa majlis 2 ek...nak gak vogeh masa majlis 2 nati...dilla tunggu yer..anything kol/msg dilla yer...0193302250....suker giler tgk pic lipstik 2..ngeehhh...