Tuesday, October 13, 2009

IKLAN - Retro kah?

Lokasi : kat umah
Situasi : busy mekap2 ada org nak g dinner konon2..
actor utama : andak ( my brother) ngan girlfriendnya aily
Backup : Mama, Amy, along ( den la tuh)


Aily nyer company ada buat dinner kat Citytel Midvalley dgn tema Retro, so macam biasala harus dia ajak Bfnya iaitu andak( adik lelakiku yg kecik) pegi sama.. so masing2 sibuk nak suh amy mekapkan.. kalau aily yg mekap logic gak la..ni andak pun sebok..macam byk noo mekap nak kena pakai kat muka dia tuh.... so lepas amy dok touchup si andak.. mama tgk terus komplen..

Mama: apasal nak bedak2 pulak.. nampak muka berbelak.. bibir birat jek tuh.. gi pakai liptics sket

along : ha ah andak pi pakai lipgloss ke.. bg merah2 sket ni lebam je nampak..

andak : along pakaikan lar..

along : arghh takde keja.. pi pakai sendiri..nah.. ( sambil mengulurkan lipstic yg kaler ala2 natural gitu, kang bg merah haru lak nampak) hehe

pastu dgn penuh khusyuk andak pun pakai la lipstic tuh.. korang tgk gaya dia.. haha..macam dah biasa jek..

andak : camni eh long?

along : nganga sket.. bg semua kena..

dah dia macam takut2 je letak lipstic tuh..hahha

tenyeh jangan tak tenyeh!!..



memperkenalkan.. my lil bro andak.. yg perasan ensem


Bersama Girlfriendnya..aily..


Bersama Mekap artisnya AMy.. amy da buat aily jadi super gojes.. eheks..


Tema retro kans... so kereta kena retro gak.. andak ni..asst manager kat Sime Darby tapi kereta oldskool beb... kereta ni umur sama ngan saya..35 thn..ermm kereta papa dulu2.. waaa miss u pa :(


last but not least..kita akhiri entry kali ni ngan gamba gedik kedua2 adik ku ini..

Happy retro night! balik bawak hadiah byk2...


p/s: kalau wedding saya nati kans.. buat tema retro ok tak? hehehehe

5 comments:

Zulaikha said...

lawak giler gambar andak..hahaha..
muke andak iras2 akasya...tp lagi tough nampak dr akasya..ehehe..

noor said...

cantiknyer gf andak...cam cina jer...hehe

rasp said...

perggghhhh sampai ke kete tu retro!
kelazzzzz...
sis, kalo u wat wedding retro, lain dari yg lain tu :)

Lazyf... said...

Kak Kaseh,
Kete Andak tuh cun gilossss!!!
Very da old skool...

sis_nita said...

amvoiii mulut..

nganga besar koooo..